Kritik balik?

Assalammualaikum..
Tak lama lagi genaplah follower Muna 100 orang. hee.. Teringat masa mula2 nak minta tolong orang klik iklan Churp Churp Muna. Muna jadikan review blog untuk tarik follower. hee.. Kat ENTRI INI. Entri seterusnya yang Muna taip untuk teruskan kerja2 meng'review' blog ENTRI NI. hee..

Antara blog2 yang direview Muna:
Jemputlah jenguk ke blog2 tu :) hee.. Muna suka bila ada yang beri komen. Cuba agak sedih sebab 4 blog kat atas tu tak follow Muna + tak komen sepatah haram pun :( Macam usaha kita tak dihargai. Terasa gak la.. tapi tak pe la. Mungkin Muna pernah juga buat orang macam tu. Yela, dia tak janji pun nak komen kat entri Muna tu. erm.. 

Ok lah. Sebenarnya, Muna takde idea nak tulis entri apa malam ni. Tu yang merapu sikit. Ok, kepada blog2 yang dah dikritik dengan pedas tapi tak berapa pedas (ala2 sweet sour gitu) hee.. boleh lah kritik balik blog Muna ni. Kita buat win2 situation. Baru adil kan? :) hee.. Awak tolong saya, saya tolong awak.. boleh ke hah macam tu? haha.. Tak ikhlas! Bukan la.. Muna bukan tak ikhlas. Muna tengah nak up kan ranking Alexa Muna. hee..

Ok lah, sekian saja dari Muna. Sesiapa yang baik review blog Muna, boleh lah tinggalkan link kat ENTRI NI. Alang2 dah review, baiklah kome2 join GA Muna. Kat SINI la Giveaway Blog Celoteh Muna

Salam.
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. Wahhh!! Pandai Muna review blog ye,akak ni walau dah setahun berblog tp masih tak pandai bab2 review nieh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MJ, mula2 tu tak pandai sgt.. lama2 bila selalu baca review blog org lain buat, pandai lah sikit2 :) hee

      Delete
  2. bukan semua nak follow kita kan? cuba tinggalkan footstep yang lebih menarik lagi? wink wink :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. waktu tu kan newbie lagi. hee.. sekarang ni tahu la sikit2.. hahaha.. tapi kan, Muna ni jenis suka BW.. tapi jenis silent reader :) hee

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO