Review blog KZNabihah

Assalammualaikum..
Hari ni Muna nak review satu blog.. Muna kenal blogger ni dari group dekat Facebook. Disebabkan Muna tak ramai follower, jadi Muna harap blogger yang direview ni sudi2 lah memfollow Muna dan review blog Muna jugak :p (dasar tak ikhlas!) Jangan salah faham.. tak nak review pun tak apa..






  • Nama blog : KZNabihah Boutique (LINK)
  • Background : Kemas sangat. Best mata memandang. Tak serabut. Lagi satu, background tu tak tenggelamkan isi entry blog ni.
  • Susunan widget : Muna lebih suka kalau button follower dekat atas. Senang sikit. Buka2 je boleh terus tekan button follow :)
  • Kekemasan : Kemas sangat! Suka! :)
  • Lain - lain : Antara warna tema -> PINK!.. Muna suka sangat warna pink!~ hehe..
Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog KZNabihah sendiri. Ada macam2 benda yang dijual.. boleh lah shopping sakan sebab harganya affordable :) Ok, Muna nak siap2. Ada presentation sat lagi :) Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)


*Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO