Review blog Bo Is A Nerd

Assalammualaikum..
Hari ni Muna dah start cuti CNY.. sebab lecturer yg paling Muna suka pergi trip ke Kuching. Jadi, hari ni Muna nak sambung review blog. Jom baca pendapat Muna tentang blog ni!


  • Nama blog : Bo is a nerd (LINK)
  • Background : Background tu tak tenggelamkan isi entry blog ni. Black and white. Sesuai gitu~
  • Susunan widget : Muna suka susunan widget blog ni sebab butang follower dekat atas selepas iklan. Lagi satu, dia tak padam navbar. Muna punya Google Friend Connect tak betul sangat.. tu yang Muna suka follow ikut navbar :)
  • Kekemasan : Boleh la. Muna tahu, blog Muna pun tak kemas. Ini lah tujuan review blog. Kita baiki apa yang kurang.
  • Lain - lain : Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog ni sendiri. Ada macam2 cerita yang dikongsi. Sangat best! Ok, Muna nak review blog lain pulak. Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)
 *Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. hi cik muna...salam perkenalan..jom review dan singgah blog saya

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO