Review blog Amirah Syafiqah

Friday, 27 January 2012 | 6 comments


Assalammualaikum..
Selamat pagi. Pagi yang indah :) hee.. Ok, pagi ni Muna nak review satu blog. Owner blog ni kecik molek je orangnya. Namanya Amirah Syafiqah. Dia ni salah seorang ahli group GF Pancake yang Muna join tu. Jom terjah blog dia! SINI. Nanti kita review sama-sama. Kalau Muna salah atau tak puas hati dengan pendapat Muna, korang boleh komen ya? Atau, korang boleh balas dendam dengan review blog Muna di Alexa di sidebar tu. Korang nampak tak? Kat bawah sekali tu.. Ok, fullstop! Muna tak nak melalut. Jom baca apa pendapat Muna tentang blog ni.


Muna suka review blog. Dan benda pertama yang Muna akan tegur adalah benda pertama yang Muna nampak bila buka blog tu. Apa dia? Jawapannya adalah header blog tu. 

Header blog dah ok, tapi..
Header dah ok, tapi.. kenapa ada tapi? Tulisan tu macam tak faham sikit. hee.. bukan Muna tak reti baca, cuma Muna membayangkan kalau Muna berada di tempat reader yang tak berapa nak pandai baca tulisan sambung menyambung ni. Macam mana? hee.. Takde la.. Mirah jangan risau ok? Mirah boleh belajar cara nak pilih header yang baik kat SINI.
Butang follow di tepi :)
Ha! Muna suka sentuh pasal ni. Kenapa Muna selalu cakap pasal butang follower? Sebab, dah banyak blog yang Muna tak dapat nak follow sebab Muna tak jumpa butang follow dia. Ada je follower widget tu, tapi better letak la yang floating ni. (kalau dah buang navbar la) Bukan apa, lebih selamat. Macam Muna, Muna ada masalah nak follow guna follower widget Google Friend Connect tu. Tu yang Muna tak dapat nak follow tu. Maaf ya? Buat Mirah, keep it stay :) Senang orang nak follow kita. Tak payah susah2 nak cari. hee..
Hide shoutbox
Kadang- kadang shoutbox ni buat kita punya blog nampak tidak kemas. Kan lebih elok kalau dinyorokkan shoutbox tu. hee.. Tak salah kan?

Erm.. Muna rasa itu saja yang tak kena di mata Muna dekat blog Mirah ni yang mungkin kena di mata korang. Yang mana terkena tu, Muna minta maaf ok? Ada lagi tak yang nak suruh Muna review blog dia? Kalau ada, tolong review blog Muna dulu boleh? Tak perlu buat entri panjang2.. cuma tekan Write A Review kat tepi tu. Yang bawah sekali tu, ok? Tinggalkan nama dan link blog. Nanti Muna terjah.

*Suka tak entri ni? Tekan +1 kat bawah ni ya?

Labels: ,>>Older Post | Newer Posts<<