Review blog Fya Pelangi


Assalammualaikum..
Jom blogwalking ke blog Fya Pelangi. Minta maaf lah Fya, dah lama janji dan dah lama juga masuk list review, tapi asyik tertunda2 je :p 

Kenapa korang kena BW ke blog Fya?
  • Header dia sangat cantik! Tengok tu yang kat atas tu :) Lawa kan? Tak tenggelam pun.
  • Entri panjang meleret2 sampai bawah. Confirm korang dapat banyak ilmu :) hee.. Tapi, jujur lah.. Muna tak suka entri banyak2 dalam satu page sebab Muna tak suka baca panjang2 sampai bawah. Boring :p hee.. melainkan entri bawah tu best la :) hee..
  • Fya rajin join contest! Contest / GA / Segmen lovers boleh la follow Fya untuk sentiasa update contest2 yang ada :) hee..
  • Mesra alam.. a.k.a ramah! Penggunaan 'AKU' yang Fya guna tu buat kita rasa cam dah lama kenal kan Fya? :p hee.. Tapi AWAS!! Kadang2 penggunaan aku tu tak sesuai sangat. Tu sebab lah Muna bahasakan diri MUNA je :) Kita tak tahu siapa yang singgah ke blog kita. Mungkin parent kita? Cikgu kita? atau sesiapa saja yang lebih berumur dari kita. Jadi, tukarlah kata ganti diri yang Fya guna sekarang :) hee..
That's all. Korang baik kan? Tekan la SINI untuk join Giveaway Blog Celoteh Muna :)

Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. wahh. blog sape kena review tu ? unnntunglah. ngehh :P



    hehe. mekasih. insyaAllah, mana yg perlu, pasti diubah. sebab, nak tatap, bukan fya. tp, pembaca ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yupz.. kalau nak kritik balik blog Muna pun boleh gak :) hee.. Redha je Muna terima nya :)

      Delete
  2. dah lama tak visit Muna...wahh...makin cun belog muna ni..siap ader woot!woot! lagik..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak :)
      hee.. akak pun letak la woot woot tu :p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO