Giveaway Blog Celoteh Muna


Assalammualaikum..
Hari ni Muna rasa Muna nak buat giveaway. Kenapa? Sebab Muna ada voucher RM50 dari *******. Jadi, Muna ingat Muna nak bagi lah dekat blogger2 sekalian. Tapi.. Muna akan bagi dalam bentuk hadiah la.. sebab tarikh tutup voucher tu 31hb ni. Nanti Muna update entry pasal hadiah giveaway ni ok? Macam mana nak dapatkan hadiah2 tu? Senang je.. korang teruskan baca entry ni sampai bawah dan update entry laju2 ok?

SYARAT-SYARAT
  • Wajib follow blog Muna yang INI dan INI
  • Letak blog Muna di bloglist anda. Letak di sidebar.
  • Buat entry bertajuk : GIVEAWAY BLOG CELOTEH MUNA
  • Tepek header blog Muna dan linkkan ke entry INI
  • Review blog Muna. Ayat mesti gempak ok?
  • Dah siap? Letakkan link URL entry tersebut di ruangan komen entri INI
  • Letak kan gambar header blog Muna dan link kan ke blog Muna. Letak di sidebar. BATAL
  • Kalau penyertaan kurang daripada 20 orang, giveaway automatik BATAL. Maaf.


    TARIKH TUTUP PENYERTAAN
    31 Mac 2012.. 

    Muna akan terjah setiap blog yang join dan follow blog tu. Kalau Muna suka dengan review anda tentang blog Muna, Muna akan review blog anda balik. Ok? Top Referral juga akan menerima hadiah. Jadi, silalah sebarkan seboleh mungkin. Agar anda berpeluang memenangi   hadiah dari Muna. Khas dari Sarawak ni! hee.. Tak tipu ok?! Anda boleh buat seberapa banyak entry yang anda nak. Muna hanya akan pilih sekali je blog anda. INGAT! Yang terbaik saja :) Sekian saja dari Muna. Nak tengok Running Man. Salam.
    Ranking: 5

    { 36 comments... read them below or add one }

    1. done :)

      http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
    2. wanni join ! nak jadik yang bertuah :D

      http://humblekindlovely.blogspot.com/2012/01/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ok. Muna dah terjah. Syarat2 yg tak ikut tu dah buat tolong bagitahu ya? Kalau tak ikut, Muna tak nak terima :p hee..

        Delete
      2. tq sebab terjah.. maksud muna, blog muna dalam list dekat side bar kan? sudah dilakukan dear~

        yang link dekat header pun baru ditambah, tq sebab alert :)

        #jika masih tak lengkap, beritahu yep.

        Delete
    3. muna dari sarawak :)? sama la..hihik. okis, bakal join~

      ReplyDelete
      Replies
      1. Muna asal Perak, tapi Muna belajar di Sarawak. hee.. Muna tunggu penyertaan dari Eza Boom Boom

        Delete
    4. aynora dtg singgah dan baca entry.
      Keep up good work!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terima kasih sebab sudi melawat blog Muna :) hee..

        Delete
    5. hehe. soryyy ! tak pasan. leka mereview. hehe. ok oke. fya update. jemput cek semula :)

      ReplyDelete
    6. nk join tp xleh nk follow lak..
      ntah kenapa xleh nk follow

      ReplyDelete
      Replies
      1. Pelik.. nape lak xleh nak follow ni? erm..

        Delete
    7. menarik.. Mak Usu akan join k..
      Apepon selamt berkenalan..follow sini juga..
      chomel doodle.. :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ok.. Muna tunggu penyertaan dari Mak Usu..
        Oh ya! Doodle tu Muna ambil dari seorang blogger.. :)

        Delete
    8. muna nak tgk bloglist ? kt blog fya ke ? err. fya tak letak. nape ea ?

      ReplyDelete
    9. Dah siap cik Muna.
      Entah cukup syarat ke x.Main buat saja.

      http://chu-ai.blogspot.com/2012/01/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. Suhaiyl, terima kasih ya? Awak lah first entry yang lengkap semuanya. Terima kasih

        Delete
    10. sory kak muna miera xley nak join . sebab tak pndai nk review . miera blom mahir lg psal blog . hehe :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hee.. takpe dik :) Actually yang tu hanya nak backlink je. Miera baik tolong la letak akak sebagai bloglist :p

        Delete
    11. http://syasyajohan.blogspot.com/2012/02/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      saya join :) btw,awak tak promote ke ga ni?

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terima kasih sebab join.. Macam mana nak promote? Tak pandai~..

        Delete
      2. oh pasal bloglist tu dah ok.alaa,tinggl link kat shoutbox time bw ke.wtvr

        Delete
    12. Eza join dear :)

      http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2012/02/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      the best of luck everybody :D

      ReplyDelete
    13. lin join :)

      http://recycleboxes.blogspot.com/2012/02/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      terima kasih (:

      ReplyDelete
    14. dya join ye

      http://yayabunga.blogspot.com/2012/03/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
    15. join3 ^^

      http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/03/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
    16. join :)

      http://fafazira.blogspot.com/2012/03/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete
      Replies
      1. Terima kasih kerana sudi join :)

        Delete
    17. Nak join ! :D

      http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2012/03/giveaway-blog-celoteh-muna.html

      ReplyDelete

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     
    © Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
    D.I.Y Themes ByBelajar SEO