[ KULIT MENGENDUR? ]

 
 
Apabila usia makin meningkat, kulit juga semakin kendur dan rupa paras menjadi kurang menarik berbanding ketika masih berada dalam lingkungan awal usia 20-an.
.
Ramai yang bimbang penampilan mereka menjadi tidak menarik apabila kulit mula kendur, terutama mereka yang bekerja dalam bidang yang memerlukan mereka sentiasa berinteraksi dengan orang ramai.
.
Namun, seiring teknologi yang semakin maju dan canggih, muncul pelbagai penyelesaian bagi memastikan usia tidak semestinya meng­gambarkan keadaan wajah seseorang.Salah satu caranya ialah dengan penggunaan #MissLuna:tm: Serum yg boleh
dijadikan sebagai langkah pencegahan bagi mengelak kekenduran berlaku dengan lebih pantas serta tanpa perlu mengambil cuti.
.
"JANGAN TUA SEBELUM USIA"..
 
 
 
#MuniraMustapher
013.509.4049


Tag :

Rumah terbuka

Salam.
Raya2 ni memang ramai yg buat rumah terbuka kan? Kitorang? Hee.. no comment la pasal tu.

Paling best masa pergi rumah terbuka ekin zainal kat dato seri. Memandangkan mak bg drive kete mak, aku pun bawaklah adik.. aini.. wani kh.. wani rashid.. pastu jumpa kamaliah! Macam2 citer kitorang sembang. Yela, dah lama xjumpa. Wani kh since form 4. Memg xjumpa lah. Tp xsangka dia tu rajin stalk fesbuk org! Hahahaha... macam2 citer dia tahu. Up to date dia ni. Tanya je citer pasal sape.. sumer dia tahu. Hee.. pastu kami g solat uma cik ton. Pastu anta both wani and trus ke tempat kerja mal. Kat giant. Lepak situ jap. Pastu baru balik. 1 hari bjalan sakan. Hehe..

Rumah terbuka ni bukan saja kita dapat makan FREE, tp dapat pahala free gak! Yela.. dapat eratkan hubungan and kenal kawan baru.. dll. Okay lah. Ini saja yang nak ditaip hari ni. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :

Kawan.. i heart u!

Salam.
Malam ni sangat sedih..
Tak tahu kenapa!

Kita ni selalu tak hargai apa yg ada depan mata kita..
Bila tak ada nanti baru kita menyesal!
Sebelum apa2 terjadi,
Sebarkan salam..
Sambutlah cinta..
Tautlah kasih..

Kawan..
Terima kasih kerana hadir dalam hidup ini♥

Good night. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :

Raya oh raya!

Waa.. raya dah nak habis.. sem baru pun dah nak mula. Tak sabar rasanya ada roomate baru! Heee.. Post kali ni saja nak try macam mana update blog guna fon baru.. walaweh.. bukanlah nak berlagak. I have no intention to show off ok! Hee.. okay la.. selamat hari raya. Maaf zahir batin pada semua.

#sembaru #azambaru

Tag :

Entri sem ini!

Lamanya tak menulis di blog ni kan?.. :) Rindu! Komen2 yang tak berbalas harap maaf ya?.. Sem kali ni busy sikit. Final exam dah dekat. Lagi seminggu. Wish me luck. Sem depan dah dapat 4flat. Alhamdulillah :) Jadi, sem ni kena usaha gigih lagi.. mana tahu kalau dpt 4flat lg ke kan? Insya Allah. Mudah-mudahan.

Sem kali ni lebih tough. Memang kena banyak bersabar. Kerja banyak, dapat pulak kumpulan dengan orang yang buat kerja ntah apa-apa. Kita ni bukan la Miss Perfectionist, tapi kalau dah nama kerja berkumpulan, buatlah baik2. Bagilah kerjasama atau bantuan kalau otak tu dah lembab buntu sangat tak tahu nak tolong apa! (Muna, sila kawal marah!!)

Oh ya!.. Lupa nak cerita. Adik Muna dapat tawaran sambung belajar di UPM Bintulu. Dia tengah fikir nak pergi ke tak. Hehehe.. Semoga keputusan yang dibuat dia nanti keputusan yang terbaik dan mendapat restu kedua ibu bapa. Redha Allah terletak pada redha ibu bapa. :)

Itu je celoteh sem ni. Hehe.. Terbaik lah! Satu sem satu entri. Kau memang pemalas Muna! Maafkan saya ya wahai pembaca sekalian. Bajet macam ramai sangat pembaca blog dia.! macam dia retisss..

Ok lah, dah melalut.. Nak tidur ni. Sekian, salam :)




Esok last presentation + kelas b4 final! ^^
Cuaknyer...
Tag :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO