MissLuna Serum?

Assalammualaikum.
Saya merupakan ejen sah yang berdaftar dengan MissLuna HQ.

Boleh hubungi saya di nombor 013.509.4049 untuk dapatkan MissLuna Serum.

✔Lebih Halus
✔Lebih Cerah
✔Bebas Jerawat

Rujuk Testimoni di sini —> http://tinyurl.com/missluna-bymunira

MissLuna.byMunira

#MuniraMustapher
013-5094049

Tag :

Wajah Bersinar Cantik Berseri

Rahsia Kulit Halus Semulajadi

Serum - membantu merawat kulit wajah dan berfungsi mencerah, melembap, menegang dan menghaluskan kulit pada penggunaan kali pertama.

Kebaikan MissLuna Serum :

Wajah Bersinar :
• Membantu menaikkan seri semulajadi kepada kulit wajah di samping mengurangkan ketidaksempurnaan kulit.

Kulit Tegang & Anjal :
• Meningkatkan keanjalan kulit, mencegah kendur dan pembentukan garisan kedutan
• Memelihara kulit agar sentiasa halus, gebu serta menjadikan kontur wajah kelihatan lebih menawan.

Pencerahan :
• Membantu mencapai tona kulit yang cerah, sekata dan berseri tanpa bintik-bintik hitam.
• Mencegah kegelapan kulit dengan menyasarkan melanin, punca pigmentasi kulit.
• Membantu mengurangkan kesan-kesan akibat terdedah kepada sinaran matahri yang berlebihan.

Wajah Muda Jelita Secara Semulajadi :
• Serum unik hablur emas 24K yang padat membantu kelhatan berseri secara semulajadi.

Melindungi Dan Melembab:
• Keupayaan melembab secara meendalam dan berpanjangan memastikan kulit sentiasa lembab dan lembut sepanjang hari.

Sumber : myhalalMall

Credit to: #Reefatul

** Pengedar dan dropship diperlukan

#MuniraMustapher
A/ML/HQ/0001
013.509.4049

Atau pm saya :
http://tinyurl.com/inboxmuniramustapher

Tag :

MissLuna

 

Nak tahu rahsia muka bersinar bak berlian?

 

  • Atasi masalah jerawat sepantas sepantas 3 hari.
  • Menegangkan kulit dan meremajakan kulit.
  • Tiada masalah kulit kering, pori kulit yang besar.
  • Kulit jadi flawless dan lembut gila ibarat si puteri kayangan.
  • Jiran tegur dan cakap "apasal kulit muka kau makin cerah ah"
  • Suami tegur "kenapa muka sayang makin putih, beli produk apa?"


Nak tahu lagi?

Segera reply/komen di bawah "saya nak" untuk kami dedahkan rahsianya.
 
 
Atau..
 
Hubungi saya:
#MuniraMustapher
013.509.4049

Ejen Sah MissLuna Serum

#MissLunabyHoneyNasehah #MissLunabyMunira

Tag :

Rumah terbuka

Salam.
Raya2 ni memang ramai yg buat rumah terbuka kan? Kitorang? Hee.. no comment la pasal tu.

Paling best masa pergi rumah terbuka ekin zainal kat dato seri. Memandangkan mak bg drive kete mak, aku pun bawaklah adik.. aini.. wani kh.. wani rashid.. pastu jumpa kamaliah! Macam2 citer kitorang sembang. Yela, dah lama xjumpa. Wani kh since form 4. Memg xjumpa lah. Tp xsangka dia tu rajin stalk fesbuk org! Hahahaha... macam2 citer dia tahu. Up to date dia ni. Tanya je citer pasal sape.. sumer dia tahu. Hee.. pastu kami g solat uma cik ton. Pastu anta both wani and trus ke tempat kerja mal. Kat giant. Lepak situ jap. Pastu baru balik. 1 hari bjalan sakan. Hehe..

Rumah terbuka ni bukan saja kita dapat makan FREE, tp dapat pahala free gak! Yela.. dapat eratkan hubungan and kenal kawan baru.. dll. Okay lah. Ini saja yang nak ditaip hari ni. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :

Kawan.. i heart u!

Salam.
Malam ni sangat sedih..
Tak tahu kenapa!

Kita ni selalu tak hargai apa yg ada depan mata kita..
Bila tak ada nanti baru kita menyesal!
Sebelum apa2 terjadi,
Sebarkan salam..
Sambutlah cinta..
Tautlah kasih..

Kawan..
Terima kasih kerana hadir dalam hidup ini♥

Good night. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO