Review blog Una Bunga

Assalammualaikum..
Hari ni Muna nak review blog seorang adik comel yang Muna kenal dari Geng fiQ'Ra. Nama dia Una bunga. Actually, Muna janji nak review tadi.. tapi Muna tengok jam da masuk pukul 12. Maknanya dah masuk hari baru! :) hee.. Janji tetap janji. Muna nak review sikit2 lah. Harap dia tak marah :p

Header blog yg comel!
Muna buka2 je blog Una, nampak header ni!.. header baru! Comel la :) Macam mana Una buat tu? Ajar la.. nak tiru :p hee..

butang follow kat tepi :)
Sangat senang untuk follow sebab kat tepi tu ada butang follow. Just click it. Tak payah la susah2 nak cari kan?

Pages di blog Una

Pages2 ni buat blog nampak lebih kemas :) Letak mana yang penting saja di blog. Yang tak berapa penting letak kat pages. Blog lebih ringan sikit. :)

Overall, blog ni ok je :) Tak serabut mata kak Muna memandang :) hee.. Penggunaan background pun tak serabut. Kemas la :) Keep it up!.. Sekian. Nak review blog Kak Miera lak :)
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. Replies
    1. Dah janji. Org cakap, kalau dah janji kena tunaikan :) hee

      Delete
  2. lepas ni boleh la review blog wani pulak XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah kalau ada masa Muna review ya?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO