Review blog Gadis Ungu

Assalammualaikum..
Muna dapat banyak request review blog.. So, malam ni Muna nak sambung review blog.. Muna kenal blogger ni dari group dekat Facebook. Jom baca pendapat Muna tentang blog ni.



  • Nama blog : Gadis Ungu (LINK)
  • Background : Kemas! 
  • Susunan widget : Cantik je :) Cuma.. er,, Muna tak suka tang arrow tu. Susah la Muna nak scroll ke bawah. Leceh! Sorry.
  • Kekemasan : Kemas!
  • Lain - lain : Muna suka bila buka je blog ni ada lagu Najwa Latif. She's one of the Najwa Latif fans! Is it right gadis ungu? hee..
Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog Gadis Ungu sendiri. Ada macam2 cerita yang dikongsi. Sangat best! Tambah2 lagi cerita hantu tu. haha.. Ok, Muna nak review blog lain pulak. Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)


*Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO