Review blog Cik Ieyla dot com

Assalammualaikum..
Muna dapat banyak request review blog.. So, malam ni Muna nak sambung review blog.. Muna kenal blogger ni dari group dekat Facebook. Jom baca pendapat Muna tentang blog ni.




  • Nama blog : Ini diari Cik Ieyla dot com (LINK)
  • Background : Warna tema purple, warna tulisan hitam. Jadi, background tu tak tenggelamkan isi entry blog ni.
  • Susunan widget : Muna rasa better letak wishlist kat bawah. Bukan apa, Muna rasa better letak yang penting kat atas.. contohnya follower. Senang sikit. Buka2 je boleh terus tekan button follow :) Widget2 kat bawah komen tu boleh letak kat sidebar tak? Kotak chat tu boleh hide kan :) Cadangan Muna la.
  • Kekemasan : Tak kemas sangat. Muna tahu, blog Muna pun tak kemas. Ini lah tujuan review blog. Kita baiki apa yang kurang. Yang tak kemas cuma allignment entry je. Muna rasa lebih cantik kalau bagi sama je hujung entry tu :) Tak pun, letak divider. Nampak kemas sikit :)
  • Lain - lain : Cik Ieyla ni ramai follower. Jadi, komen2 follower Cik Ieyla ni banyak sangat! Masa mula2 Muna buka blog ni, Muna tekan2 la sampai bawah. Ingat kan nak baca entry lama, tapi semuanya komen. Entry lama semua kat bawah. Sobs3..
Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog Cik Ieyla sendiri. Ada macam2 cerita yang dikongsi. Sangat best! Ok, Muna nak review blog lain pulak. Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)


*Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO