Review blog Bicara Yana Yassin

Assalammualaikum..
Hari ni Muna rasa sangat sedih. Walaupun sedih, Muna tetap nak tulis satu entry. Semalam Muna dapat banyak request review blog.. So, petang ni Muna nak sambung review blog.. Muna kenal blogger ni dari group dekat Facebook. Jom baca pendapat Muna tentang blog ni.


  • Nama blog : Bukan Senang Nak Senang (LINK)
  • Background : Simple dan kemas. Warna tulisan hitam. Jadi, background tu tak tenggelamkan isi entry blog ni.
  • Susunan widget : Muna suka susunan widget blog ni. Kenapa? Sebab fieldset follower ada kat atas :)
  • Kekemasan : Kemas. 
  • Lain - lain : Blog Cik Yana Yassin ni blog personal. Muna suka entry 'Awalnya dari SMS saja..'
Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog Cik Yana Yassin sendiri. Ada macam2 cerita yang dikongsi. Sangat best! Ok, Muna nak review blog lain pulak. Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)

*Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO