Review blog Abg Feroz

Assalammualaikum..
Muna nak sambung review blog. Muna dapat request review blog Abg Feroz ni dari group Port Blogger (sebelum deactivate akaun facebook la). Jom baca pendapat Muna tentang blog ni.


  • Nama blog : Jiwa Rosak dot com (LINK)
  • Susunan widget : Muna tengok blog Abg Feroz ni widget nya macam terabur~ haha.. Maaf lah ya!.. tapi, yang bagusnya tentang abg Feroz ni, Abg Feroz letak butang follow kat atas. Senang sikit. Buka2 je boleh terus tekan button follow :) Widget2 kat bawah tu macam serabut je? heee.. Pandangan Muna je
  • Kekemasan : Tak kemas sangat. Muna tahu, blog Muna pun tak kemas. Ini lah tujuan review blog. Kita baiki apa yang kurang. Yang tak kemas cuma susunan widget. Maybe sebab banyak sangat yang nak diletak di sidebar, tak muat letak la bawah pula. Tak gitu Abg Feroz? hee.. 
  • Lain - lain : Abg Feroz ramai follower. Tengok lah tepi tu.. lagi RM7 nak curang dengan Nuffnang? waa.. bestnya! Banyak UV tiap hari. Muna kena rajin sembang ngan Abg Feroz kat facebook la lepas ni. Nak kutip ilmu. hee.. 
Ok, yang lain2 korang boleh tengok dekat blog Abg Feroz sendiri. Ada macam2 cerita yang dikongsi. Sangat best! Ok, Muna nak review blog lain pulak. Jom ringankan tangan korang melawat blog ni. (LINK)

*Follow lah blog Muna sekali yer~ :) hehe.. Muna akan review blog korang nanti~.. Thankz!
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. heee.. thanks for da review.. bab kekemasan tuh mmg kureng sket.. byk sngat nak isi.. nak bubuh links kwan2 lagi.. hahaha kalu ikut tak muat nak sumbat semua :) any thx yeah :)

    ReplyDelete
  2. nanti komplen blog nad pulak ye muna..:)

    pada pendapat nad setiap blogger ada identiti masing2 dear..:)

    mcm blog feroz nad rasa dah kemas sebab bila nk loading tak berat mana pun..:)

    widget banyak sebab feroz ada buat duit sampingan di situ..:)

    sorry,nad bukan nak membangkang cuma memberi pendapat hati nad je..:)

    p/s :: jangan amik ati apa yang nad cakap ni ok..:)

    ReplyDelete
  3. lupa nak cakap...blog feroz nad tak berkenan tang cursor jep..

    ReplyDelete
  4. Miss Nadya:nanti Muna review ye?..review jugak la blog Muna. Jangan lupa follow juga~ :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO