Siapa Lyssa sebenarnya?

Assalammualaikum..
Tajuk entri tak boleh blah kan? Korang nak tahu tak siapa Lyssa sebenarnya? Cuba korang baca entri YANG INI dan YANG INI.. Entri yang pertama tu masa nak join Giveaway Mamamurai.com. Muna memang dah lama adore tiga orang blogger ni:

Sampai ada orang cakap yang Lyssa tiru Muna Muna tiru Lyssa! Cuba baca entri YANG NI. hee.. Lepas Muna follow si kecik tu kat Twitter dia, kami jadi 'rapat'.. ecece.. tak boleh blah lagi! Malam ni Muna nak reveal siapa Lyssa sebenarnya! Buahahhaha.. (gelak jahat!) 
Pelari pecut negara?
Korang percaya tak yang Lyssa ni sangat talented! Dah la pandai menyanyi, pelari pecut negara pun dia jugak! hahaha.. lawak la dek oi! 
Pemalu?
Ni yang paling Muna tak percaya. Lyssa Faizureen adalah seorang yang PEMALU! hah?! Biar betul kau ni dik.. cubit kang! (Trademark)
Mata burung hantu?
Yang ni mesti korang caya.. haha.. Patut lah kak Muna tengok Lyssa comel sangat! Mata tu bulat je :) Rupanya mata burung hantu! Gen apa ni dek oi :p 

Ok lah, Lyssa Faizureen sangat comel dan baik! Sila lah follow blog dia DI SINI bagi sesiapa yang belum follow lagi. Ada banyak tutorial menarik di situ yang sangat berguna! Tak menyesal punya lah pergi blog dia. Cuma.. korang pasti menyesal sebab dia dah jarang update entri sebab dia dah GILA TWITTER! Abg Ben Ashaari pun sama je! Tak lupa Nisa Kay ayng suka menaip tu hah.. hehehe.. Kadang-kadang Muna buka blog Lyssa sebab nak dengar lagu tu je. Sedap telinga mendengar :) hee.. Lyssa ni sweet sangat. Tak rugi adore dia dari dulu lagi :) 

Ok lah, tu saja. Sekian dari Muna. Selamat malam. Salam :)
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

  1. x pernah rapat....jarang juga bukak blog lyssa ni...maybe sebab lebih byk entri wanita kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. best la blog dia Fendi.. Blog Muna pun banyak entri wanita :) hee..

      Delete
  2. Alahaaiiiiii .. Cik Muna ni buat lagii entry pasal Lyssa !??
    Seriusly , maaaalu gila kot ! wakakak. ;)

    Nak letak muka kat mana neyyyy ? Haishh -.-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa.. apa yg nak dimalukan dek oi.. yela2.. tak letak da entry pasal lyssa.. :'( Letak pasal abg ilham je.

      Delete
  3. wow pelari pecut juga rupanya, baru tau jugak.
    tqvm ada nama kat atas tu yer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome2.. abg Ilham da best la :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO