Lyssa tiru blog Muna? ke Muna tiru blog Lyssa?

Assalammualaikum..


Ok, yang ni masuk yang lain pulak. Ha.. tengok tu! Ibnu Isa kata Muna tiru blog lyssa? Owh.. please la.. Banyak tau perbezaan nya antara dua blog ni! Tengok nama pun dah tahu. Ada ke patut banding kan Muna dengan blog artis? ciss.. hahaha.. Singgah pun takde.. nak follow Muna apatah lagi.

PERBEZAAN BLOG CELOTEH MUNA + LYSSA SECRET
header lyssa
header muna
Tengok header pun dah lain. Apa yang Muna tiru Lyssa? Maybe sebab warna pink kut? Erm.. dah Muna suka warna pink. Nak buat macam mana?

Icon page yang comel

Cuma tab page yg biasa
Cuba tengok page Lyssa dan Muna. Lyssa ada  icon comel2 tu :) Muna tak ada pun. Hanya page tab yang biasa :(
Follower lyssa

Follower Muna

 Cuba tengok follower tu. 5 angka! Muna ni baru 2 angka tau!.. tu pun tak sampai separuh 100.. :( Apa yang Muna tiru blog Lyssa? Cuba bagitahu?.. :( Sedih tau bila orang cakap kita meniru ni!


Sekian. Salam dari Muna yang patah hati :(
Ranking: 5

{ 18 comments... read them below or add one }

  1. sabar lah muna..mgkin sebab die tengok warna pink je kot..lgpun pink kan sinonim dengan perempuan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm..ye la..tu la Muna cuba think +ve :)

      Delete
  2. saket hati plak baca ayat laki tue... xda kerja la tue.. abaikan jer laa...

    ReplyDelete
  3. tak kisahla tiru ke ape

    just buat y mne rase baik je muna

    akak skong!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak.. mana ada tiru.. kan Muna amik Lyssa punya tutorial hias2 blog ni.. tu pun tiru ke? Mana sama la :(
      *Terima kasih sbb sokong muna :)

      Delete
  4. tu la namenye orang yang mendengki hasil orang lain...

    ReplyDelete
  5. biasalah 2 dik, yang penting entry kena kaw2.. tak samapun.. maybe adik punya warna pink dengan sidebar mcm lyssa kot. akak link purple, tetap perempuan. :D

    teruskan berblog, asalkan tak salah dari segi undang2. anggap ini semua asam garam dunia IT..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sidebar tu memang ambil kat tutorial Lyssa. Tu pun cakap org tiru ke? lain sikit la..

      Delete
  6. xpe muna.....muna dah buktikan fllower muna meningkat beberapa hari jew....akk doakan muna sukses kalo muna kekalkan identiti muna sebagai pengreview belog bagus jugak....gud lux dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..ok2..tapi Muna tak pandai sangat review blog orang. Nanti Muna sambung review balik ok?

      Delete
  7. Muna,angah kembali datang memeriahkan komen blog,hahaha,just ignore that ok,biase la tu mcm2 dugaan hidup,teruskan selagi mampu,good luck,moga terus maju dalam dunia blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok Cik Angah :) hee.. thankz ye?.. :)

      Delete
  8. alamakk ! Baru tahu entry ni lah dear~~

    ReplyDelete
  9. jgn sedih....k, Yakin pada sendiri dan jgn peduli apa orang cakap...Sabar dan Takawal mesti ada hikmah yang tersembunyi....
    Jangan takut Allah bersama2 orang yang sabar.....

    pesanan : Yang Penting Kita Tahu Apa yang kita buat, janji jgn melanggar syariat dah lah...k..

    Wassalam....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO