Lyssa tak sombong lagi!

Assalammualaikum..
Tajuk tak boleh blah laa~! Apsal la tiba-tiba je Muna ni buat entri pasal budak comel lotte ni? Korang nak tahu tak kenapa? Cuba tengok SHOUTBOX kat sebelah tu..

Korang nampak tak tu? LYSSA : singgah datang follow . ekeke :)
Macam tak percaya je.. untuk ensure yang Lyssa betul2 follow Muna, Muna tengok follower Muna.

I'm so excited! hee.. tapi kan, Lyssa.. kalau Lyssa tunggu lagi berapa hari jadi follower Muna yang ke-100!! Waa.. senang sikit Muna nak ingat Lyssa :) hee.. Muna dah follow Twitter Lyssa. Bukan yang fake tu ok?! Yang real tu la.. hee.. 

Ok la.. Muna nak siap2.. Malam ni ada dinner dengan En. Syarul Idzham. Ada function la.. MAKOSRA :) (Majlis Anugerah Kolej Sri Rajang).. ala-ala prom night gitu~ hehe.. Ok la. Sekian. Salam :)
Ranking: 5

{ 9 comments... read them below or add one }

  1. Replies
    1. Takde la bertuah mana,, Lyssa pun manusia biasa macam kita. :) hee.. Cume yang bertuahnya, dia follow blog Muna :) hee..

      Delete
  2. hehehe . waaahhhhh .. buat entry kah ? Maluu !
    #tutp muka dengan selimut !

    Eheh , aduyy , tuh lah kan , ingat nak je tunggu smpai 100 ..
    tapi , kang terlepas kang payang pulakk . and tetiba terlupa kang , tak pasal2 kena cubit dengan cik muna ni kang .
    Lyssa #Larikkk dulu ! haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti lah buat entri..
      Mana la sakit cubit dari jauh.. cubit2 sayang gitu.. haha..

      Delete
  3. tahniah tahniah! semoga cik lyssa ingat dekat muna selalu, wee~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dia tak ingat Muna,Muna kejar dia kat twitter!!.. Dia dah addicted ngan twitter dah tu :)

      Delete
  4. untunglah cik muna.Blog Eza pun belum lagi, hihik :D tahniah cik muna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muna dah bagi tahu Lyssa kat twitter dia

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO