Blog Celoteh Muna berwajah baru!

Assalammualaikum..
First of all, Muna nak ucapkan terima kasih kerana sudi membaca entri Muna ni :) hee.. Blog Celoteh Muna kini berwajah baru. Apa yang baru nya?
header :)
Kalau jawapan korang header, nampaknya korang ni tak selalu datang blog Muna! Header tu sama je macam dulu. Malas nak tukar.. sebab Muna rasa header tu dah habis kemas, simple dan comel plak tu! hee.. Masuk lif tekan sendiri.


Background baru :)
Muna dah tukar background blog Muna. Background yang Muna pilih kali ni nampak lebih kemas + simple! hee.. Bukan nak kata background lama tu buruk, tapi ada sebab kenapa Muna pilih yang kosong macam ni.. 
Floating button di bahagian  kiri :)
Haa.. ni lah puncanya Muna tukar background! hee.. Muna nak bagi nampak floating button ni je. Hah? Tak nampak? Cuba halakan cursor korang ke floating button sebelah kiri.. ok tak? Korang halakan cursor baru nampak. :) hee..

Badges :)

Reward :)
Ok, dua benda kat atas ni adalah untuk alternatif Muna untuk menghargai follower Muna :) Korang akan dapat reward bila dah cukup point. Malas nak taip panjang2.. korang boleh terjah ENTRI NI.

Giveaway Blog Celoteh Muna :)
Ok.. cuba korang terjah bahagian bawah sekali kat blog Muna ni. Korang boleh buat macam2 cara untuk jadi PEMENANG GIVEAWAY BLOG CELOTEH MUNA! Korang belum join lagi? Laa.. sape suruh tak join lagi? Takpe2.. lambat lagi tarikh tutupnya. Kalau nak join baca entri YANG NI PULAK ok? Untuk Fya Pelangi, Wanni, dan Chu Ai.. korang bertiga boleh tambah point untuk menang GA ni. Cepat2.. Nasib lah kalau korang tak alert..

Ok lah.. tu je perubahan yang Muna dah buat. Ada yang cakap : Tak best lah blog dia ni! Siapa kata tak best hah? Korang baca ENTRI NI baru korang tahu best tak best nya blog Muna ni.. hee.. Ok lah, setakat ni saja celoteh Muna hari ni. Sekian. Salam :)
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. wani suka dengan backgroud blog yang terbaru ni, soft dan tak sarat dengan bunga-bunga~

    Yang love timbul-timbul pun menarik, pasti siapa-siapa yang jenguk sini akan tekan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya.. background ni xserabut sgt kan? :) simple je.. :)

      Haha.. wanni ni.. tak best la..dia ni sentiasa alert! haha.. cuak la.. ala.. bukan Muna letak link iklan. Muna cuma promote link blog org je :) hee..

      p/s:sila tekan love untuk add muna kat facebook.. follow muna di twitter.. ok? :)

      Delete
  2. hehe...comel la..nampak sweet n simple... nice (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. malu =,= terima kasih Gee :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO