Blog Celoteh Muna's Loyalty Rewards

Assalammualaikum..
Sejak dua menjak ni tak ramai yang tinggalkan komen dekat entri Muna. Mungkin entry Muna tak best kot? hee.. Tak mengapa lah. Ok, entri kali ni Muna tulis sebab Muna nak bagitahu yang Blog Celoteh Muna ada buat loyalty rewards.

Apakah itu “Blog Celoteh Muna's Loyalty Rewards”?
Program “Blog Celoteh Muna's Loyalty Rewards” adalah satu program yang ‘mesra pembaca dan pelawat’. Kalau siapa2 yang follow Muna, aktif, bantu menghangatkan lagi perjalanan blog Muna.. maka, Muna akan memberikan ganjaran berdasarkan ‘mata ganjaran’ yang dikumpul oleh pembaca dan pelawat Blog Celoteh Muna.

Cara Mengumpul Mata Ganjaran
Telah dikatakan bahawa ganjaran akan diberikan berdasarkan ‘kutipan mata ganjaran’. Maka bagaimana hendak mengumpul mata ganjaran?

Medan untuk mengumpul mata ganjaran adalah seperti berikut:
1 – Tweets 
2 – Visits
3 – Like
4 – Google+1
5 - Comments
Bagaimana Hendak Menyertai?
Semestinya perkara ini memerlukan pendaftaran bagi membolehkan Muna ‘keep track’ dengan aktiviti anda, juga memberikan mata yang sewajarnya mengikut aktiviti yang anda lakukan.

Cara menyertai mudah sahaja.

  • Klik Butang REWARDS berwarna merah di kiri blog
  • Klik Butang BECOME A MEMBER
  • Ikut langkah-langkah yang dinyatakan selepas itu
  • Selamat menjalani program “Blog Celoteh Muna’s Loyalty Reward”!
Bagi mereka yang tidak mendaftar, maka tiada point yang akan diberikan atas aktiviti mereka. Sekian terima kasih. 
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. Wah...advanced adik akak nie...(^_^) chaiyok!chaiyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. takde lah advance mana.. saja nak galakkan org dtg btandang :)

      Delete
  2. wah, muna megorak langkah dengan lebih maju lagi. Wanni masih kurang faham dengan loyalty rewards ni, nak pergi jenguk pakcik google lah~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. saja je tu.. cuba taip Punchtab dekat Google. Tahu la sikit2..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO