BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..


Assalammualaikum..
Korang nampak tak header blog siapa kat atas tu? Korang kenal tak siapa blogger tu? Hurm.. mestilah kenal kan! Cuba letak header blog ni :
Ok, sekarang ni korang kenal tak siapa punya header tu? Mestilah korang tak kenal kan? Yela.. Muna ni tak famous macam blogger atas tu.. siapa lagi kalau bukan Awal Ashaari Ben Ashaari. Muna rasa blog Muna lagi best tapi sebab kan Muna ni newbie, tak dapat publisiti, tak dapat perhatian ramai. Ben Ashaari datang pun cuma tinggalkan komen je.. tak follow pun! Hello~~! Tak jumpa butang follow kut? :p (Jangan marah.. segmen m'promote blog sendiri)..

Dengan harapan tinggi melangit setinggi Gunung Everest, Muna join segmen ni untuk bagitahu Ben yang blog Muna lagi best dari blog Ben ok!~ haha..

Blog Muna lagi best dari blog Ben Ashaari kerana..
Blog Ben yang Muna rasakan tak berapa nak kemas

Blog Muna yang kemas! Sila jeles ok~
  • Blog Muna lebih kemas dari blog abg Ben. Maybe sebab Abg Ben ni famous amos.. banyak sangat iklan diletakkan di sana sini menyebabkan blog sangat tak kemas. Pada pendapat Muna, untuk blog2 tu la.. Muna rasa better letak setempat. Ni tak, ada atas, ada bawah. Adoyai~ pening.. Yang kat tepi tu.. (yang ada blog Lulu pages, dll tu.. better buat page untuk blog yang difollow)

Speed test antara blog Muna dan blog abg Ben Ashaari

  • Ha.. ni lagi satu! Saiz blog Muna lebih ringan dari blog Abg Ben. (Boleh terima tak alasan ni?) Load time pun laju je. Mesti ada yang hentam Muna lepas ni. Yela.. mana tak laju.. entri tak banyak! Hey~! tolong sikit.. Muna punya widget di blog Muna sangat minima. Muna buang mana tak penting. Tapi blog Abg Ben? Sebab terlalu famous.. semuanya penting! kan3?.. Oh, salah ke? Takpela.. ni segmen berani mati kan?

Ok lah.. Muna rasa cukup 100. Sila kira ulang2 kali to ensure it ok? Nak join? klik SINI
Ranking: 5

{ 36 comments... read them below or add one }

  1. dari segmen yg sama... bw sini dan follow.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ok..thankz ya?.. nanti Muna bw blog cik nur + follow :)

      Delete
  2. Replies
    1. Memang berani mati la! Mana tak berani.. abg Ben takdenya sanggup beli tiket ke Bintulu semata-mata nak cari Muna ok :)Ke abg Ben sanggup beli tiket cari Muna? uppss..

      Delete
  3. hehehe... gd luck dear... mmg berani mati ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Pn. Sheila :) Takut pulak kalau abg Ben cari smpai ke Bintulu ni :p

      Delete
  4. Replies
    1. Ezy..jom join segmen ni sekali!..
      Kita buktikan yang blog kita lagi best..
      Cewah~ :) hee..

      Delete
  5. kalau semua komen cam nie konfem pasni abg ben renovate blog die.. hehehe ^ ^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus lah.. kan abg Ben sendiri penah buat entry yg freshie pun boleh tegur yang otai2 :) hee.. Jgn pulak lepas ni lain ditulis, lain dibuat..

      Delete
  6. Apa yang berani nya? Cuba bagitahu :p
    Muna cuma suarakan apa yang Muna rasa.. kalau abg Ben marah, Muna tak kisah. Kalau ada yg nak hentam Muna pun Muna tak kesah.. sebab ni segmen berani mati. Kenalah berani kan? (walaupun ada sikit2 rasa takut ) hee..

    ReplyDelete
  7. HAHAHA memang terbaikla muna

    sentap gak bace

    tp papa ben tak cmtu

    die takla kaki sentap

    kalau dia berani wat segmen ni mmg takley sentap2

    betul ape muna kate tu

    cayokk dunia blog byk lg cabarannye

    slmt berblogging

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg sentap sangat? Cuba baca blog2 lain. Ada yg lg sentap dr Muna punya entri ni la.. :(

      Delete
  8. Replies
    1. Tak berapa berani sgt.. Ada yang lagi berani dr Muna la :)

      Delete
  9. memg berani mati....tp betul jugak perbndingan awak, sy sokong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya. Berani mati.. tapi takut mati.. Perbandingan yang tak seberapa. Ada blog yg buat lg teruk dr Muna ni

      Delete
  10. Replies
    1. Memang berani.. tapi ada yg lg berani.. condemn mcm2 ok :) tak caya ke? cari la~

      Delete
  11. berani mati nih ! hihih .
    Pakcik ben dah follow dah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakcik Ben ek? ok.. muna ni makcik muna la? hee..

      Delete
  12. Congratz sbb berni buat entry gini.. ahha.. Clara tak brni pwon..
    uhuhuh..

    http://cerytara.blogspot.com/p/stuffs.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome dear :)
      Kena berani sikit la..
      Bukan puji org..puji blog sendiri kan? :)

      Delete
  13. pergh ! ni kaw2 terrrbaik ni XD

    http://fyapelangi.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde lah terbaik sgt.. Ada yg lagi 'terbaek' !

      Delete
  14. Terbaik dari muna...hihihi.. blog chomel..
    Mak Usu follow sekali k...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih :)
      Comel macam tuannya :) kan kan kan? hee..

      Delete
  15. Dr segmen yg sama n follow sini...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/01/blog-aku-lagi-best-dari-blog-ben.html

    ReplyDelete
  16. Nice blog!
    Dtg dari blog BA dan follow sekali ye
    http://www.aynoranur.com/2012/01/blog-aynoranur-vs-blog-ben-ashaari.html

    Frenz,
    aynora

    ReplyDelete
  17. aha.ada-ada je lah.bw.pasal iklan tu memang agak 'semak' pun.lol XD
    congrates sebab join

    ReplyDelete
  18. haii muna :)
    hehe..klako je ayat muna tu tpi mmg best. gud luck.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sara Kecik :) hee.. apa yg kelakarnya? :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO