Geng fiQ'Ra - Aktiviti 9


Assalamualaikum..
Alhamdulillah. Muna dah dapat kumpulan untuk aktiviti 9 Geng fiQ'Ra kali ni. Aktiviti ke-9 kali ni adalah aktiviti yang lain daripada yang lain. hee.. Kenapa? Untuk aktiviti kali ini, ahli GF yang aktif (eceh..ayat tak boleh blah! Padahal Muna baru join) dikehendaki berada dalam 1 group masing masing.. Admin GF; Mas telah mereka 10 group iaitu:

  1. Dorayaki
  2. Pancake
  3. Apam polkadot
  4. Donut
  5. Pizza
  6. Macaroon
  7. Tutti frutti
  8. Cheesecake
  9. Ice cream
  10. Cupcake

Ahli group Muna :
  1. Miera Akmalina 
  2. Siti Noorhusna
  3. Ruby Farahin Ramlan
  4. Farez(confdeb)
  5. Cik Lyeen
  6. Myzs Yana
  7. Tg Syikin
  8. Farah Izzaty
  9. Riqa Ainureen
  10. Memey Cekenot
  11. Muna Munie (Nak jugak nama dia! hee..) 

Apa yang perlu setiap kumpulan buat?
  1. 1 entry di blog leader atau pembantu leader dengan tajuk : " 1 Group 10 Suara "
  2. - Tagline + logo @ banner
  3. - Matlamat group
  4. - Cipta 1 lagu dalam group masing masing ( Optional )
  5. - Intro semua sahabat dalam group ( Vlog / List biasa )

-> 1 group 1 entry sahaja kena submit. Ini bermaksud, 10 entry sahaja di terima untuk aktiviti kali ni.. :)

-> Kumpulkan semua 4 isi yang di perlukan tu dalam 1 entry.. :)

-> Bermula pada 22 Januari - 27 Januari 2012, 6 petang

Penaja utama
  • Apam polkadot by Apam polkadot & Apam polkadot fb
  • Cupcake by Panda cookiss
  • Accessories by Happy Qlasik & Happy Qlasik fb

dan selebihnya tunggu masa pengumuman pemenang

p/s : Admin pesan.. jangan tanya berapa group pemenang :)
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO