I'll follow you :)

Assalammualaikum..
Rutin harian yang tak pernah Muna tinggal iaitu check Analytics blog Muna. Kenapa? Sebab Muna suka nak tengok siapa yang datang blog Muna, UV, Nuffnangers yang datang, dan lain-lain. Tadi Muna buka dan terkejut! Sebab Visits this week 148.. waa.. (untuk newbie cam Muna layak lah bergumbira..) Followers pun dah naik. (eleh.. baru 15 pun nak kecoh ke?) Yela.. korang kan famous amos.. Muna tak famous. Tu yang Muna excited bila followers naik + UV pun naik :) Selalu sorang dua je.. tapi tadi?!
Senangnya dalam hati.. kalau macam ni hari2.. seperti Ben Ashaari.. tak femes lagi!
(sila nyanyi ikut rentak lagu senangnya dlm hati)
Terima kasih Muna ucapkan kepada semua yang sudi menjengah Blog Celoteh Muna. Kepada Nuffnangers yang turut menyudikan diri menjengah blog Muna, Muna sudah follow blog kamu2 semua :)
Nuffnangers yang membantu memeriahkan blog Muna :)

Muna ucapkan bebanyak2 terima kasih. Ok, Muna dah lapar. Nak makan sambil tengok Running Man :) Sekian. Salam.


Ranking: 5

{ 11 comments... read them below or add one }

  1. teroskn berblog!
    follower byk xbrmkne blog 2 best..
    kdg2 follower ckit tu blog die lg best!
    kannnn?
    =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya! Betul tu :) so,join lah Segmen Santai Ben Ashaari untuk membuktikan yg follower korang tak ramai, tp blog korang lg best dari blog abg Ben ok!

      Delete
  2. byk la peminat muna....keep going on k!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak banyak lah.. Muna newbie je ni :) Bukan macam blog2 lain.. Hari ni rezeki melimpah sikit.. tu yang UV ramai sikit hari ni :) Terima kasih semua :)

      Delete
  3. sikit2 lama2 jadik bukit.. teruskan menulis muna..!

    #eh, wanni pun ada terselit dekat snapshot tu, hehe~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insya Allah..
      Wani ada ke? Terima kasih wani kerana sudi datang blog Muna :)

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih :)
      Blogger2 yg dtg yg bagus sbnrnya :)
      Terima kasih semua :)

      Delete
  5. keep blogging muna:)
    wah baru2 pun dah jinak dengan nuffnang.good luck.
    btw,runningman eh?jom gelak tengok gary.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eleh..jinak2 pun takde orang nak klik iklan nuffnang Muna

      Delete
  6. wahhhh traffik mencanak naik! gud job dear!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO