Result UPM Diploma Pertanian


Takutnya nak tunggu result exam yang bakal keluar nanti. Kalau okay, takpe.. kalau tak okay? hurm.. Padam lah angan-angan nak masuk ke UPM Serdang tu!.. pi balik ke UPM Bintulu tu!.. hahahaha :D Mr. S pula tak kisah apa.. yang penting dapat sambung belajar ngan Muna. hee.. Apa la!
Libang libu nak tunggu result ni. So, nak buat apa ni? Tunggu ke  lupa kan je? haha :D
Biar lah apa pun yang dapat. Yang penting Muna dah berusaha sehabis baik! Tapi kan, sayang lah kalau result jatuh! Penat kumpul CGPA sampai 3.45.. tiba-tiba result sem akhir jatuh! Adoyai~ Kini ni tak berapa pandai.. kena lah usaha lebih ye dak? Apa2 pun, wish me luck! Sekian. Salam :)

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

  1. good luck dear. nnt masuk UPM, boleh ketemu. hehe:)

    ReplyDelete
  2. Ya.. Thank you dear! :) hee..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO