Alamak.. 7 hari lagi!!






Hari ni takde idea nak celoteh pasal apa. So, I decide nak tulis entri pasal cerita Cerekarama "Alamak.. 7 hari lagi". Disebabkan Muna ni seorang yang busy study, (ye ke?) Muna jarang la turun bilik TV tu untuk tengok cerekarama. Lagipun, bilik TV tu penuh dengan budak2 yang konon nak tengok tv, tapi depan diorang ada laptop and so on! So, I take the opportunity that I have.. tengok dekat YOUTUBE la! hee..

Sinopsis Alamak 7 hari lagi



Haris (Kamal Adli) yang sudah berkawan selama 25 tahun dengan Diana (Izara Aisyah) menjawab YA apabila Diana bertanya : Will you marry me? Sikap acuh tidak acuh Haris menyebabkan Diana terpaksa menghired wedding planner kerana masa sudah suntuk. Wedding planner mereka; Huda (Sara Ali) selalu bergaduh dengan Haris. Suatu hari, Diana kena pergi outstation. Diana suruh Haris bekerjasama dengan Huda. So, apa cerita selanjutnya? Korang tengoklah sendiri okay? :)


Pandangan mengenai cerita Alamak 7 hari lagi


First of all.. Muna rasa cerita ni sangat bagus! Sesuai untuk orang yang nak kahwin, tapi tak tahu makna PERKAHWINAN yang sebenar. It's not only about sex yang halal, it's more than that okay! Keep it in your mind.. tightly okay! Secondly is.. erm.. zaman millenium zaman perigi cari timba kah? hee.. Tapi.. Muna memang perasan pun. Ramai kawan2 yang luahkan perasaan dulu. Lambat tak dapat kan3?? :) hee.. Apa2 pun, sangat best! Tengok lah baru tahu. Pastu komen le sepatah dua kata okay?

Sekian. Salam.



Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO