Giveaway Blog Celoteh Muna * TAMAT *


Assalammualaikum..
Alhamdulillah. Giveaway Blog Celoteh Muna dah tamat. Muna saja tak hebahkan giveaway ni sebab Muna saja je buat GA ni. Muna akan umumkan pemenang nya nanti. Hadiah dah ada, cuma tak tahu bila nak post. Mungkin lambat sikit tarikh post nya sebab Muna busy nak pindah ke Semenanjung.. cewah! <- Ayat tak boleh blah!!

Ok, hari ini Muna akan list kan je senarai peserta yang telah join. Terima kasih banyak pada yang join. Kepada yang tak join.. Muna sedih sangat! :'( Hahaha.. Sokay2..
  1. FYAPELANG!
  2. [wanni ]
  3. SuhaiylAlias
  4. syasyajohan
  5. EzaBoom Boom
  6. lin~
  7. CikAngah Humaira
  8. dyabunga
  9. cweetpinky
  10. FatmaFazira
  11. Kawaii_Gurlzz
Hadiah akan diberi pada top referral, review terbaik dan entri terbaik. Nanti Muna update lagi okay? :) Sekian, salam.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO