1st GA blog Mamamurai[dot]com

Assalammualaikum dan salam 1Malaysia..
Muna dah lama nak post entri ni.. tapi asyik tergendala je. Alang2 ada masa ni baik Muna karang siap2.. hee.. Muna nak join Give Away oleh Mama Murai. 

Give Away (GA) berbentuk insentif tunai untuk setiap traffik daripada anda. Mama pernah janji dekat entri INI.. Mama cakap nak buat GA. Jadi, Muna tunggu2 juga lah. Pastu.. hari tu jalan2 ke blog Mama dan baca entri INI. Mama announce GA pertama dari blog Mama lah!! hee..

Syarat-syarat GA ni:
1. Insentif ini istimewa untuk blog yang memberi top referrer berdasarkan pengiraan Google Analytics.

2. Hanya 10 blog yang mendapat pengiraan tertinggi pada setiap bulan layak untuk menerima insentif ini.

3. Insentif ini bermula 15/01/2012 sehinggalah dimaklumkan kelak.

4. Bayaran hanya akan dibuat setiap 15hb bulan berikutnya.

5. Setiap bulan Mama akan menghantar emel kepada mereka yang berjaya untuk tindakan selanjutnya.

6. Hanya perlu like Fanpage Facebook Mama di SINI.

7. Semua blogger Malaysia layak untuk mengikuti GA ini tanpa mengira ranking Alexa ataupun Pagerank blog masing-masing. (Fuhh! Nasib baik.. Muna PR0. hee..)

8. Setiap 1 trafik yang disumbangkan ke blog Mamamurai[dot]com akan dibayar RM0.03. (Abg Ilham RM0.02 kalau tak silap)

9. Peserta bebas menggunakan apa jua cara untuk menaikkan jumlah referrer masing-masing asalkan tidak menggunakan teknik IFRAME. Mama cakap.. kalau Mama jumpa, SIAP!! hee.. takde lah.. Mama cakap, sekiranya saya dapati ada di antara pemblog yang menggunakan cara tersebut, pihak saya akan menggantikan top referrer yang terdekat sebagai pengganti. Hah.. nasib korang lah. Siapa suruh tipu :)

10. Anda boleh mendapatkan banner Give Away di SINI.

11. Sila emel butiran peribadi seperti nama penuh, no kad pengenalan dan alamat blog ke mamamurai@gmail.com untuk proses pendaftaran (tidak wajib). Sukacita Mama maklumkan bahawa segala butiran yang Mama terima adalah diklasifikasikan sebagai rahsia dan tidak akan diberi kepada pihak ke-3.

12. Mama berhak meminda syarat-syarat di atas pada bila-bila masa.

Mudahkan? Jom lah join ok?.. Nak senang klik banner kat sidebar blog Muna ok? Salam
Ranking: 5

{ 1 comments... read them below or add one }

  1. comelnye site nih..mohon majukan email cik ke email saya (duniawi.kini@gmail.com)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO