Busuk.org.. Blog Celoteh Muna terbaik!

Pukul 5.28 pagi 6 Februari 2012
Assalammualaikum..
Muna happy sikit pagi ni! hee.. Nak tahu kenapa? Tu gambar atas tu.. nampak tak? Tu yang Muna highlight kan tu.. blogcelotehmuna.blogspot.com terbaik! Korang nak tak happy macam Muna? Korang nak tak tersenarai macam tu? Senang je.. Korang pergi dekat busuk.org. Lepas tu, korang letak lah banner busuk.org macam Muna buat kat bawah tu :) Lepas tu, diorang akan kira statistik untuk korang setiap hari!
Status superb/terbaik
User yang masuk ke laman ini adalah user yang betul-betul mahu membaca dan melayari laman web tersebut. Sekiranya anda mahu beriklan, tak rugi untuk meletakkan iklan pada blog yang traffik berkualiti seperti ini
Kureng
User yang masuk ke blog ini hanya sekadar melalui tanpa membuat pembacaan ataupun melayari page laman yang lain. Biasanya laman yang bertrafik seperti ini adalah laman yang kerapkali dipost pada site perkongsian seperti facebook, shoutbox. User datang dan pergi. User tidak ketagihan untuk membaca di laman blog ini..
Lain-lain status
1. superb
2. terbaik
3. bagus
4. sederhana
5. boleh tahan
6. kureng
p/s: Maaf lah buat centre semuanya.. blogger ni ada masalah kut? Muna nak buat Justify tak boleh pulak :'( sobs3..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO