Status Glitterati

Assalammualaikum.
Pagi ni Muna nak celoteh pasal status Glitterati. Tadi Muna buka akaun Nuffnang Muna. Tiba2 Muna tengok :
Sila klik gambar untuk gambar yang lebih jelas

Status ordinary Muna dah tukar! Happy nya! :) Dah jadi status Glitterati.. Mungkin sebab Muna selalu hantar tiket kot? :) hehe.. Laa~ Kenapa tak cakap awal2 yang korang tak tahu GLITTERATI tu apa.. Ok, biar Muna cerita sikit sebelum tidur.


Nuffnang Glitterati  tu kelab eksklusif para blogger :) hehe.. Eksklusif Nuffnanger la.. Maknanya, blogger tu tak meletakkan iklan dari / mention / link rangkaian pengiklanan yang lain (originating from SEA) atau sebarang rangkaian pengiklanan yang menjadi pesaing di blog blogger tu.

Macam mana nak apply kelab Nuffnang Glitterati?
Tak perlu apply, sebab selagi korang tak ada sebarang iklan dari / mention / link rangkaian iklan lain kat blog korang. Tak sampai 4 hari crawlers Nuffnang akan memasukkan blog korang dalam kelab tu secara automatik :)

Ada macam2 yang korang akan dapat bila dapat status Glitterati ni. Antaranya :
Banyak kan? :) Oklah.. Muna dah mengantuk.. Selamat malam. Terima kasih kerana sudi baca blog Celoteh Muna :)
* Daftar Nuffnang di SINI

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO