Rumah terbuka

Salam.
Raya2 ni memang ramai yg buat rumah terbuka kan? Kitorang? Hee.. no comment la pasal tu.

Paling best masa pergi rumah terbuka ekin zainal kat dato seri. Memandangkan mak bg drive kete mak, aku pun bawaklah adik.. aini.. wani kh.. wani rashid.. pastu jumpa kamaliah! Macam2 citer kitorang sembang. Yela, dah lama xjumpa. Wani kh since form 4. Memg xjumpa lah. Tp xsangka dia tu rajin stalk fesbuk org! Hahahaha... macam2 citer dia tahu. Up to date dia ni. Tanya je citer pasal sape.. sumer dia tahu. Hee.. pastu kami g solat uma cik ton. Pastu anta both wani and trus ke tempat kerja mal. Kat giant. Lepak situ jap. Pastu baru balik. 1 hari bjalan sakan. Hehe..

Rumah terbuka ni bukan saja kita dapat makan FREE, tp dapat pahala free gak! Yela.. dapat eratkan hubungan and kenal kawan baru.. dll. Okay lah. Ini saja yang nak ditaip hari ni. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :

Kawan.. i heart u!

Salam.
Malam ni sangat sedih..
Tak tahu kenapa!

Kita ni selalu tak hargai apa yg ada depan mata kita..
Bila tak ada nanti baru kita menyesal!
Sebelum apa2 terjadi,
Sebarkan salam..
Sambutlah cinta..
Tautlah kasih..

Kawan..
Terima kasih kerana hadir dalam hidup ini♥

Good night. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Tag :

Raya oh raya!

Waa.. raya dah nak habis.. sem baru pun dah nak mula. Tak sabar rasanya ada roomate baru! Heee.. Post kali ni saja nak try macam mana update blog guna fon baru.. walaweh.. bukanlah nak berlagak. I have no intention to show off ok! Hee.. okay la.. selamat hari raya. Maaf zahir batin pada semua.

#sembaru #azambaru

Tag :
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO