Rumah terbuka

Salam.
Raya2 ni memang ramai yg buat rumah terbuka kan? Kitorang? Hee.. no comment la pasal tu.

Paling best masa pergi rumah terbuka ekin zainal kat dato seri. Memandangkan mak bg drive kete mak, aku pun bawaklah adik.. aini.. wani kh.. wani rashid.. pastu jumpa kamaliah! Macam2 citer kitorang sembang. Yela, dah lama xjumpa. Wani kh since form 4. Memg xjumpa lah. Tp xsangka dia tu rajin stalk fesbuk org! Hahahaha... macam2 citer dia tahu. Up to date dia ni. Tanya je citer pasal sape.. sumer dia tahu. Hee.. pastu kami g solat uma cik ton. Pastu anta both wani and trus ke tempat kerja mal. Kat giant. Lepak situ jap. Pastu baru balik. 1 hari bjalan sakan. Hehe..

Rumah terbuka ni bukan saja kita dapat makan FREE, tp dapat pahala free gak! Yela.. dapat eratkan hubungan and kenal kawan baru.. dll. Okay lah. Ini saja yang nak ditaip hari ni. Assalamualaikum. Tak jawab dosa, kalau jawab sayang ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO