Entri sem ini!

Lamanya tak menulis di blog ni kan?.. :) Rindu! Komen2 yang tak berbalas harap maaf ya?.. Sem kali ni busy sikit. Final exam dah dekat. Lagi seminggu. Wish me luck. Sem depan dah dapat 4flat. Alhamdulillah :) Jadi, sem ni kena usaha gigih lagi.. mana tahu kalau dpt 4flat lg ke kan? Insya Allah. Mudah-mudahan.

Sem kali ni lebih tough. Memang kena banyak bersabar. Kerja banyak, dapat pulak kumpulan dengan orang yang buat kerja ntah apa-apa. Kita ni bukan la Miss Perfectionist, tapi kalau dah nama kerja berkumpulan, buatlah baik2. Bagilah kerjasama atau bantuan kalau otak tu dah lembab buntu sangat tak tahu nak tolong apa! (Muna, sila kawal marah!!)

Oh ya!.. Lupa nak cerita. Adik Muna dapat tawaran sambung belajar di UPM Bintulu. Dia tengah fikir nak pergi ke tak. Hehehe.. Semoga keputusan yang dibuat dia nanti keputusan yang terbaik dan mendapat restu kedua ibu bapa. Redha Allah terletak pada redha ibu bapa. :)

Itu je celoteh sem ni. Hehe.. Terbaik lah! Satu sem satu entri. Kau memang pemalas Muna! Maafkan saya ya wahai pembaca sekalian. Bajet macam ramai sangat pembaca blog dia.! macam dia retisss..

Ok lah, dah melalut.. Nak tidur ni. Sekian, salam :)




Esok last presentation + kelas b4 final! ^^
Cuaknyer...
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO