Diploma Pertanian UPM Kampus Bintulu

Thursday, 28 February 2013 | 5 comments


It takes sadness to know what happiness is

Masa kita sedih baru kita akan tahu kegembiraan itu apa.  Di sini, (Serdang) masa Muna sedih lah Muna akan lebih rasa apa kegembiraan yang kami (budak2 DPT) buat dulu masa Diploma. Keluar makan ramai2, bergosip ramai2, and so on.. ramai2!! Hee.. Rindu semuanya!

It takes noise to appreciate silence

Time bising baru lah kita terhegeh-hegeh nak hargai senyap. For example, masa kat Bintulu dulu senyap je.. al-maklumlah bilik dekat dengan hutan Nirvana tu. Kat Serdang ni, even kat aras 5 pun ada budak yang dok gelak-gelak kat aras bawah tu but kita boleh dengar dia gelak!!.. Dahsyat!! Nak study pun susah. Adoi --"

It takes absence to value presence

Bila dah hilang something baru kita nak hargai.. hurm.. Bila dah takde depan mata baru nak cakap rindu lah, apa lah.. See, sweet kan persahabatan tu kalau diuji dengan ujian macam ni? Heehee.. Bila reunion, even tak ramai, dah rasa meriahnya! Sangat ohsem and daebaK!

Apa-apa pun yang Muna taip, actually.. the real thing is.. Muna nak sampaikan yang I really miss the moments at Bintulu!.. --"

Sekian.



>>Older Post | Newer Posts<<