SMKA Slim River




SMKA Slim River. Siapa tahu kat mana ni? Mula-mula dapat tawaran masuk ke sini, pelik juga. Kat mana ni? Perak? Macam tak pernah dengar je.. hee.. Dari rumah nak ke sana ada lah dalam 2 jam lebih.. campur berhenti2 kat hentian sebelah Bidor yang ada jual buah2 tu. Ohsem seh! I loike buah jambu yang dijual :)

Pandangan dari depan :)

Sampai je kat SMKA Slim River rasa macam.. erm.. macam mana ya nak kata? Laa.. macam tak best je sekolah ni! Tak cantik! Hahaha.. masa tu takde cat2 baru lagi.. masa tu Shahir Zawawi AF tu pun aku tak pandang! haha.. Tapi masa dia ngaji for sure dengar! Terpegun.. sedapnya suara abang ni.. hensem plak tu! haha.. tapi takde la minat dia. Tahu2 je masuk AF! Menyesal tak kenal2 dengan dia :p hahaha.. (Ngada la kau Munie!)

Surau diri Jumaat SMKA Slim River :)

Dulu, kalau disuruh pergi solat jemaah kat surau payah sangat! Tambah-tambah lagi kalau Sabtu ahad! hahaha.. Sekarang ni? Rindu lah nak pergi solat jemaah.. al-mathurat.. waa... rindu!

Belakang surau diri jumaat SMKA Slim River :)

Dulu belakang ni tempat perhimpunan. hee.. best! Lambat duk belakang! Penuh pi la masuk line senior! Pelik tak? Pelik kan?

Dewan Makan SMKA Slim River :)

Ni ha.. warna menyerlah der! Ni la tempat makan pagi, tengah hari, minum petang, malam, supper. Ohsem seh makan kat sini! Kat sini lah berat badan naik mencanak! hahaha :D Geng kami (Geng Y.O.U.T.U.B.E) memang femes kat Dewan Makan ni.. meja belakang tu kami punya! hahaha :D Makcik2 dan Abang2 DM semua kenal kami! hahaha.. Aa.. rindu Cik Mah dan Abg Man.. (2 orang ni je yang Muna rapat.. yang lain nonsense! hahaha..)

Meja study depan makmal Sains SMKA Slim River :)

Kat sini Muna selalu study dulu. hee.. Best je! Sejuk.. tenang.. tak stress study non stop kat meja ni! erm.. rindu plak tetiba!!


Haha.. yang ni paling ohsem la!! Ice Cream Nestle~ love it! Kalau keluar outing mesti pi beli aiskrim Nestle.. nyum nyum nyum.. :)

Produk Nestle :)

Produk Nestle merupakan antara produk yang WAJIB ada dalam loker student putera dan puteri SMKA Slim River! Apa? Takde ke? Milo FUZE bungkus kecil2 tu.. nestum.. megi.. haa.. takkan takde? Tipu lah takde langsung!



#Nestle100

2012 is an incredibly special year for Nestle, as they are celebrating their 100th anniversary this year! To commemorate this special occasion, Nestle is inviting you to share your incredible stories with them. Your stories can be about any of the Nestle products you are familiar with - Milo, Nestle Bliss, Drumstick, Coffeemate, Koko Krunch, Maggi, Nescafe, Kit Kat, Nestum, Omega, or Everyday Milk.

Share your fondest Nestle stories with everyone, and you could stand the change to win amazing prizes every month. Here's to a hundred years of incredible stories, and to a hundred more to come! 


Klik SINI untuk maklumat lanjut : http://bit.ly/HMfTyw



Ranking: 5

{ 5 comments... read them below or add one }

  1. bile dah habis sekola baru terasa rindu nak balik zaman sekolah dulu ..

    ReplyDelete
  2. Shiema: Takpe dear.. belajar mana2 pun sama je :) hee

    ReplyDelete
  3. sy pn pnah study kat smka slim juge^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO