Cikgu yang mengada


Sangat tak puas hati dengan kerenah cikgu yang 'mengada-ngada' ni! Deqmas masuk koir sekolah, macam2 cikgu tu suruh belikan. Tahulah orang baru gaji, tapi agak-agaklah weh! Demand betul! Cuba lah fikir cara yang mudah dan simple yang tak menyusahkan orang! Ni tak, baju kemeja nak licin okay.. pinjam jela kemeja pengawas sekolah! Nak kain hitam macam skirt, tapi belah belakang.. pakai je la kain pengawas! Nak kasut kulit hitam bertutup depan.. pakai je la kasut kanvas hitam! Kalau dah demand sangat tapi tak menang, tak tahu lah nak cakap apa dah! Banyak songeh dan kerenah. Tadi adik tepon suruh datang sekolah, bawa dia keluar pergi kedai kasut sebab kawan dia salah bawa kasut yang cikgu nak. Adat meminjam la kan~ haha.. Ni semua nak jimat punya pasal. Sebab nya, confirm lepas koir tu dia tak pakai dah apa benda yang dia beli tu! kemeja tu nak suruh Muna pakai gi kuliah? Oh nO! Kemeja sekolah tu.. hehehe.. Dah la.. marah sangat kat cikgu dia -_-" Salam.

Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

  1. macam2 nye lahh .. pakai biase2 sudah . hailaa -_-'

    ReplyDelete
  2. memang cikgu dia ngada2.. ! hahaha :D

    ReplyDelete
  3. no komen , cy pown bakal guru ~ mgkin ade sebab kowt ,

    ReplyDelete
  4. Mak Muna pun cikgu juga.. tapi takde la menyusahkan mak bapak anak murid dia.. cuba lah faham sikit..

    ReplyDelete
  5. hee, sabar sabar. biasalah tuh. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO