I love food!


Rutin terbaru!
- Masak
- Kerja!

Dah macam suri rumah dah! Alasan: kau dah habis belajar, dari tak buat apa duduk rumah, baik tolong ganti mak kat rumah kalau mak pergi kerja! Aaa.. Nasib Muna suka masak. Tapi, deme ni suka komplen kalau orang masak simple! ketuk pale kanG!

Busy la.. hahaha :D Tak tahu macam mana nak curi masa update entri. Balik kerja pukul 11 malam. Sampai rumah pukul 12. Adoi -_-" Kaki pula sakit-sakit sebab berdiri lama dekat kaunter cashier tu dari pukul 3.00 sampai pukul 11 malam! Sangat penat okey cari duit!



Ranking: 5

{ 3 comments... read them below or add one }

  1. takpelah, take your time. buat yg lebih penting. blog tak penting sgt Btw, lapar pulak. dah la puasa ni

    ReplyDelete
  2. Shiema: hee.. tak boleh la kak shiema. blog dah jatuh merudum ni. bulan 6 ni google update page rank!

    ReplyDelete
  3. try la buat kek ke or benda lain pulak, mesti makin hebat dan leh jadik chef, hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO