DiGi WWWOW For All Internet Awards Part II

Nuffnang Fave Kay Poh

Assalammualaikum..
Dah baca Part I di SINI? Muna dah tetapkan hati, jiwa dan raga. Muna nak jadi blogger yang baik. Nak tuntut ilmu dari blogger-blogger terer SEO macam Abang SEO kita ni, Abang Pandai kita ni, dan Abang faveret Muna lah! hee.. Nak bagi naik PR blog, nak buat entri yang terbaik, dan macam-macam lagi lah! Oh ya! Muna baru belajar buat H2 tag tu. Tak tahu jadi ke tak. hehe.. Belum habis menuntut ilmu lagi.

Kenapa Muna nak jadi blogger yang baik? Muna nak lah si Nuffnang tu pandang Muna dua belah mata. haha.. <- Ayat tak boleh blah! Kenapa? Sebab Muna ada baca di satu blog ehem2 ni, dia kata Nuffnang dah nominate dia untuk Nuffnang Fave Kay Poh! Erm.. Muna rasa agak tidak adil di situ. Si ehem2 tu tak register diri dia pun, Nuffnang yang beria. Blogger yang dah naik, kita naikkan lagi. Blogger2 baru? Terabai macam tu je. Yes, I know Blog Celoteh Muna baru setahun jagung. Tak layak nak iklankan kempen Nuffnang




, tu sebab lah tak pernah dapat kempen CPM. Mana lah Nuffnang nak pandang kita! Yosh.. disebabkan itu, Muna dah berazam, bertekad nak jadi blogger yang baik agar Nuffnang sedar akan kewujudan Blog Celoteh Muna ni! hee..

Oh ya! Back to the main topic! Intro punya panjang sedepa. Ada juga si ehem2 kata, nak jadi blogger yang baik entri kena panjang-panjang. Oh, is that true? Erm.. Argh.. tak nak melalut merapu meraban. Tujuan utama entri kali ni adalah Muna nak cerita lagi sekali pasal  

Nuffnang Fave Kay Poh. 

Entertainment, Trends and Fashion News is your game. For your readers, you stop at nothing to get the inside scoop of what’s hot, and what’s not. The next big star, the hottest trends, who’s wearing what baju and yes, all the drama that happens off-screen.

If your blog is always updated with the latest news and hottest gossips complete with photos, videos and what-not; then you’re the one that we’re looking for! Of course, nothing beats the secret X-factor – your unique style in using different tools, widgets, words and designs that makes your blog all-out YOU!

Who should participate:

  • Gossip Bloggers
  • Entertaining Podcasters
  • Fashion & Trend-spotters

Disebabkan kenyataan di atas lah Muna berfikir untuk menjadi seorang blogger yang baik. Hee.. Lepas ni benda-benda penting je Muna update di blog. Benda tak ada faedah Muna tak nak update. Nanti kalau Muna update orang menyampah pula baca blog Muna. kan kan kan? Lepas tu Muna nak belajar sikit sebanyak pasal SEO. Kenapa? Sebab Google akan update Page Rank dalam masa terdekat ni. Baca Google Update Page Rank.

Google Update Page Rank

Update Google pagerank mayor-1 : 30 Januari – 2 Februari 2012
Update Google pagerank mayor-2 : 30 Jun – 2 Julai 2012
Update Google pagerank mayor-3 : 30 September – 2 Oktober 2012
Update Google pagerank mayor-4 : 31 Disember – 3 Januari 2013

Ok lah, ni saja Muna nak share. Maaflah kalau entri merapu. Oh ya! Muna perlukan bantuan pembaca semua. Boleh tak korang nilaikan Blog Celoteh Muna ni macam mana? Muna nak juga tahu pendapat pembaca pasal blog Muna. Promise, Muna tak hentam pembaca :) hee.. Boleh lah tinggalkan komen di bawah. Salam.


Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO