DiGi WWWOW For All Internet Awards

Assalammualaikum..
Tadi BW ke blog Amanz. hee.. singgah sat ke entri pasal DIGI WWWOW AWARDS. So, nak juga la main2 daftar kan? hee.. Saja je la. Nama pun belajar! hee.. Korang nak daftar juga ke? Moh le kita mencari pengalaman baru. Kalau kita tak expose diri sendiri, mana orang nak kenal kita kan? Tak menang takpe. Belajar bah!

  1. Pergi ke laman web DiGi WWWOW For All Internet Awards
  2. Register kan diri anda (guna Facebook Account je).. mudah :)
  3. Pilih kategori yang anda nak.
  4. Submit entry di SINI
  5. Done! Simple right?

I choose this category..
how about you? :)
Kenapa Muna pilih kategori ni? Sebab nya.. Muna dah memang kepoh pun. Nak buat macam mana ya? Nama blog pun Blog Celoteh Muna. Nampak sangat kepohnya kan2? hee.. (*masuk lif tekan sendiri = angkat bakul angkat sendiri)

Okay, korang semua jom lah join. Best lah! First time Muna join2 ni. Muna nak juga jumpa blogger2 yang Muna dah lama admirer macam Abg Ilham.. Mama Murai.. Yuyu Zulaikha.. Maria Elena.. Ben Ashaari.. Lyssa Faizureen.. dan lain2. Jeles lah korang dah pernah jumpa diorang kan -_-" Kak Shiema siap update pasal jumpa kak Yuyu lagi! hurm.. :'(

Important dates!
Itu sahaja Muna nak kongsi. Sekian, salam. 
Klik SINI untuk maklumat lanjut.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO