Review blog Cik Lyeen Cupcakes + Cik Sharifah Salwa

Assalammualaikum..
Header blogCik Lyeen :)
Muna suka warna tema blog ni.. cuba teka warna apa? hahaha.. Mesti la PINK!!.. hee.. Muna kan hantu kaler PINK.. wee~.. Ok, korang boleh follow Twitter baby Cik Lyeen kat SINI. Muna dah follow dah :) Muna tak mau sentuh banyak sangat sebab follower dia ramai! Nanti semua pi serang BCM plak.. *BCM is shortform for Blog Celoteh Muna :) hee..

Next blog is owned by Sharifah Salwa.. (maaf! tak boleh copy URL header plak~).. Follow di SINI okay? Buat siapa2 yang belum tidur, jom tolong klik iklan Nuffnang Muna + jom terjah blog Cik Lyeen dan Salwa ni :) (Klik HEADER BLOG + LINK ok?..)
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

  1. hyep kamu..tak sangka ada yg sudi review blog sy...terharunya..T_T tq taw...hikhik..xpa..kalau ada yg x comel2 gtaw je kita bagi comel noh...hehehe:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO