Mimpi ngeri semua perempuan

Assalammualaikum..
Korang ada tak tengok iklan XPAX baru kat TV? Ala2 iklan keselamatan jalan raya tu.. hee..
Tengok la. Best tau! Perempuan ni marah dekat bf dia. Pasal apa dia marah kat pakwe dia tu ek? Ha.. yang ni la Muna nak cerita malam ni. Selalunya antara sebab2 yang selalu menjadi mimpi ngeri bagi perempuan2 di luar sana adalah kerana:
Oh mak kau! Ada lipstick kat leher dia la!!
Ok, cuba bayangkan kalau perempuan tu adalah kau atau lelaki tu adalah kau. Apa korang rasa? Bagi Muna, kalau Muna lah perempuan tu.. Muna mesti terkejut gila! Kalau Mr. S adalah lelaki tu, dia mesti gelabah tak tentu pasal. Ye la, dah kantoi kan?! hee.. tapi Mr. S takkan macam tu punya la!
Apa yang disembangkan tu? Perempuan belakang tu nampak apa?
Ha.. mana lah tahu kot2 pakwe dia bagi barang kemas kat pompuan lain ke? Haa.. kelas kau jah!! Kalau Muna lah, mesti Muna sedih. Yela, dekat kita tak mau bagi pula! Sobs3..
Will you marry me?
Yang paling ngeri bila pakwe kita propose perempuan lain, bukannya kita! Waa... how dare you!..

Apa pun yang berlaku, please.. DON'T WAIT TO MAKE THAT CALL. Kenapa? Sebab it costs NOTHING okay dear? Dengan adanya plan baru dari Xpax, korang boleh tepon lama2 sikit. hee..

Bertukar lah sekarang kepada Xpax..

p/s: dah macam promoter Celcom dah Muna ni :p hee.. Nope la! Muna kan Celcom Evangelist :) hee..
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO