F1 2012 : All you need to know

Thursday, 22 March 2012 | 0 comments


Assalammualaikum..
Sekarang ni kecoh kan pasal persembahan Kylie Minogue dan Kelis untuk F1 batal? Lepas tu ganti pula dengan SNSD dan Nicole Scherzinger. SNSD yang tak boleh blah tu! Kenapa tak boleh blah plak?.. sebab Muna masih di Bintulu. Tak balik Semenanjung lagi!.. waa.. Nak jumpa deme.. hee.. 

Muna tak tahu pula kenapa pihak pengajur yang berpusat di London, Enterprise Entertainment Ltd nak batalkan konsert F1 tu.. tapi don't worry.. be happy! Sebab, Jojo Events Sdn Bhd kini tampil sebagai penyelamat. Deme ganti kan dengan SNSD dan Nicole Scherzinger untuk menghiburkan para peminat di Malaysia. Konsert F1 Rocks 2012 kini telah dijenamakan semula sebagai Twin Towers @ Live 2012 dan dianjurkan oleh Jojo Events Sdn Bhd. Better than nothing right? :) hee..
Lupakan Kylie Minogue atau Orianthi..
First time kan Girls' Generation (nama lain bagi SNSD) buat concert dekat Malaysia? Kenapa lah deme tak bawak sekali dengan Running Man?.. adoyai (,^^) Kalau tak silap Muna Nicole dah pernah datang Malaysia dua kali masa dia dengan band The Pussycat Dolls dia tu.
Apesal la Nicole ni seksi sangat =,=
Okay la.. Muna ada kerja nak buat ni. Till my next entri soon okay? Salam.
p/s: Ada orang suruh saya bahasakan diri Muni :) hee.. Dia kata comel. Comel ke? hahaha..


>>Older Post | Newer Posts<<