Apa itu COOLBLOG?



Assalammualaikum..
Malam ni nak cerita pasal CoolBlog. Korang tahu tak apa tu? Muna baru je tahu pasal ni. hahaha.. Ni semua pasal Dhalia Mustafa (one of my YOUTUBE gang) hee.. post dekat FB pasal benda ni. Muna ingat nama blog :p hee.. Pastu dia terang2kan la. Kenapa lah Muna ketinggalan ni? Ye la.. saya dok rumah je. Anak mak yang baik :) hee.. Kalau tak dok rumah, tolong dady jaga kedai A5 kat Lumut Navy Base tu. Bila masanya nak berjimba huh? Sampai U, Bintulu takdo plak benda2 untuk jiwa remaja macam Muna ni. :p (Remaja ke?)

Ok, back to the main topic. Webpage COOLBLOG ni sangat comel okay!! Kenapa ya? Sebab banyak warna PINK! hee.. Nak tengok tak? Kat SINI. hee.. Muna godek2 la page dia.. baru tahu ada jual kat Manjung!! hahaha.. kat Lead View Hotel. hee.. Nanti nak ajak Deqna merempit kat situ la :) hee..
Looks soooo yummmmy!!~ nyum3..


Ada banyak perisa dan perasa.. ada beza ke ek dua tu?
Yang garis2 tu macam background BCM yang lama la :p
hee.. Serius la!

Korang boleh lah godek2 laman web tu sebab sangat comel! Rasa nak curi template blog dia tempek kat blog Muna :) hee.. Okay la.. tu je.. Nak godek2 lagi. Sekian, salam.

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO