Song Joong Ki menangis!

Assalammualaikum..

Tadi Muna tengok Running Man. Di akhir episod 41, bila Jae Suk hyung announce yang episod tu adalah episod terakhir Joong Ki, sebab dia ada rakaman filem. Muna rasa sedih dan terus menangis. Mana taknya, peserta Running Man yang paling comel dan yang mempunyai tahap konfiden diri yang tinggi dah tak dapat join Running Man dah. Kesian juga tengok dia menangis. Bila dia bagi ucapan, terus air mata Muna menitik. Bila dia sebut nama Gwang Soo, Gwang Soo pun menangis sekali! Terharunya tengok persahabatan diorang ni :'( Ok lah, Muna nak sambung tengok Running Man. Sekarang ni dah sampai episod 43. Lambatnya nak habis. hee.. Ok, Sekian. Salam
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

  1. yeay ade kawan tengok runningman.ye,jogki quit.haha gwang so nampak macam selalu kena buli.lol xp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. syasya mesti dah habis tengok kan? Semalam amal(jiran sebelah) ada bg lg episod latest tu..jauh la lg... :) Muna suka Gwang Soo.. Sya suka sape?

      Delete
  2. hahahaha....skrang ni aku dh tgok smpai eps 79 dah..td tgah menggoogle pasal running man blog ko muncul kat index..hahaha..ko bru start tgok RM ke...sure ko dh addicted kan..hahahaha..aku klu boring akan ulang2 tgok dr eps 1..hahaha..takpe..nnt joongki ad buat comeback tp aku lpe eps brapa..yg pasti dia jd guest skali dgan Kim Sun Ah hahaha..tp grup dia kalah..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee.. blog Muna muncul ke kat index? Serius ke? :) bangga kejap =,= cam tak sangka je :) memang addicted gile la! Assignment pun xbuat sbb citer nI!~ aish..

      Delete
    2. yepp..muncul kat carian gugel le..hehehehe... hahahahha aku masa nak final gigih tgok RunningMan ni..insyaallah klu RM ni dtang Msia aku la salah seorang yang akan pergi..hahahaha

      Delete
    3. owh!.. Sama lah kita..Muna pun nak join gak...nk jumpa kwang soo!!.. hee.. nti roger2 la muna ok? :) hee.. taip apa smpai kluar blog Muna ni? Muna ni freshie lg..xkan la keluar kat gugel..tu yg tak caya tu :p

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO