Search Engine Optimisation (SEO)

Assalammualaikum..
Muna happy hari ni sebab Muna dapat jawab exam PRT 2401 dengan baik pagi tadi + Muna dah dapat track Search Engine Optimisation untuk blog Muna. Sebenarnya Muna pun tak berapa nak faham sangat pasal SEO ni. Ingat nak berguru dengan Abg Ilham la lepas ni. Abg Ilham, boleh tak ajar Muna? hee.. 

Jom terjah blogger2 yang baik hati yang ada buat entri pasal SEO ni:
  1. Abang Ilham my faveret blogger :)
  2. SEO Biz Guru
  3. AriffShah.com
dan ramai lagi blogger2 yang cerita pasal SEO ni. Kak Jie punya blog tak dapat buka. Tak tahu lah kenapa =,= Anda tahu lagi blog yang hebat dalam permainan SEO ni? Kongsilah link dengan saya :) hee..

Sekian. Salam
Ranking: 5

{ 4 comments... read them below or add one }

  1. Assalamualaikum, kalau tak silap blog mamamurai.com juga ade seo bagai, slalu juga jenguk kat sna, tp sampai skunk x reti2 apa tue segala........

    ReplyDelete
  2. salam maulidur rasul,,,boleh juga tengok blog forblogger.net untuk tips seo nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.. ok, terima kasih :) hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO