Memory is my worst enemy!


Assalammualaikum..
Kenapa MEMORY dikatakan sebagai musuh yang paling teruk? Korang fikir lah.. pastu korang komen kat komen bawah ni :) Lagi bagus kalau buat entri baru tajuk yang sama. Pastu tinggalkan link URL kat bawah ok :) hee..

Bagi Muna, setiap orang mempunyai pendapat yang berbeza. Kalau korang kata TAK.. tak bermakna orang lain pun kata TAK.. ye tak? hee..

Why my MEMORY is my worst enemy?
  1. Kalau la ingatan tak bagus.. masa exam blur je! Nak jawab apa pun tak tahu dah.. serius! Nasib lah Muna tak pernah dapat GAGAL.. hee.. Alhamdulillah :)
  2. Kalau nak lupakan kisah silam.. mesti fail! Sebab ingatan kita susah nak lupakannya! Muna ada dua benda susah nak lupa.. -> DIA dan DIA :)
  3. Kalau dah angau bercinta.. nak study pun entah ke mana.. asyik ingat kat orang tu je! Muna pernah rasa. (wekk! Muntah hijau.. Apasal ayat gedik semacam? Abaikan~)
  4. Dan lain2..


Actually, entri ni saja je. Terima kasih kerana sudi baca sampai bawah :) hee.. Muna tak pernah rasa ingatan Muna tak bagus. Setiap yang berlaku ada hikmahnya :) Allah tak nak bagi Muna ingat masa exam supaya Muna tak riak bila dapat markah tinggi. Allah tak bagi Muna lupa DIA dan DIA sebab DIA sentiasa di hati Muna dan DIA yang lagi satu tu jadikan pengajaran buat Muna supaya berhati-hati memberi hati kepada orang. Allah bagi Muna ingat budak yang Muna angau tu sebagai ujian.. adakah Muna ingat kat Allah atau dia.. Ye tak? hee.. Kita kena selalu berfikiran positif! Ok, till my next entri. Sekian, salam.

p/s: Busy minggu ni!
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO