Cinta Elysa dan Aril :)


Assalammualaikum..
Tengah taip entri laju2.. sebab tengah dengar lagu tajuk apa ntah! Ala.. yang best dalam lagu Vanilla Coklat tu. :) hee.. kat BLOG SEYLA. Pi la sorang dua dengar, pastu bagitahu Muna apa tajuk lagu tu.

Ok, straight to the main point. Siapa dah tengok cerita ni? Actually dah tidur petang tadi, pastu malam tak dapat tidur. Tu yang tengok cerita ni -> CINTA ELYSA. Best lah! Sweet sangat!.. Yang tak pernah tengok tu, pi la tengok. Muna suka la.. still belajar, tapi dah kahwin awal! (M0od menggatal!) hee.. macam cerita Vanilla Coklat la jugak kan? hee..

Ok la.. pagi ni pukul 9 ada presentation sampai pukul 2 petang! Fuhh.. lama tu! Nak bawak keropok la.. dapat la makan2 sambil present! :) Esok pun ada kelas. Penat! Dah masuk study week pun kena ada kelas gak? Tak sporting la lect ni! Rabu ada trip ke Kuching. Don't worry.. Muna dah prepare entri untuk hari2 mendatang. Jangan lupa singgah!.. sebab semua entri yang comel2 kiut miut macam Muna :) Ok lah, sekian. Salam :)
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO