Mak & Ayah terbaik.. sila baca!

Assalammualaikum..
Sila jawab soalan2 di bawah :
  • Adakah korang rasa korang mak & ayah yang paling TERBAIK?
  • Kalau anak korang tiba2 nangis tanpa ada sebab musabab, apa yang korang akan check? atau pun.. korang biarkan je anak korang tu?
  • Macam mana korang latih baby korang yang baru lahir tu untuk tidur malam?
  • Apa yang korang akan buat kalau baby korang kena ruam2 bila pakai pampers? (diaper rash)
Tiada guru yang lebih baik melainkan PENGALAMAN! So, kepada mak & ayah kat luar sana, jemputlah join pertandingan yang dilancarkan oleh Huggies Malaysia untuk menguji pengetahuan anda dan pasangan anda tentang penjagaan anak anda :) Inilah masanya untuk menggunakan skill keibubapaan korang tu dengan baik! Korang akan memenangi hadiah lumayan, dan tips2 terbaik korang tu akan dikongsi dengan Huggies CaringCouples Contest
Check out the daily baby-care questions now! Kat SINI.. go! go! gO!
Huggies Malaysia
Sekian. Salam.
Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO