BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU

Monday, 13 February 2012 | 40 comments


Abg Pakcik Lyssa.. :p
Assalammualaikum..
Lama dah tak terjah blog abg tegap kat atas tu ha.. sejak dia mempromote header blog org tanpa memandang ke header blog Muna :p (ayat tak boleh blah kan!?).. Ok, jom join segmen ni.. kat SINI.

Satu sebab kenapa korang kena baca blog Muna.. erm.. apa ye? Ha! Sebab.. blog Muna lagi best dari blog Abg Ben Ashaari! hee.. Tak caya? Baca entri kat SINI sebagai bukti blog Muna sangat menarik! Lepas tulis entri tu la follower terus naik dari 4 orang ke 30 orang dalam masa satu hari.. Ok, tak hebat.. tahu je. Saja bagitahu. Untuk newbie macam Muna ni mana lah layak nak dapat follower ribu2 macam si kecik Lyssa Secret tu ha.. hee.. melalut dah.. Ok, selamat join! Salam


>>Older Post | Newer Posts<<