SHRFHSLW Review blog anda

Assalammualaikum..
Muna excited nak join segmen review blog ni. Yela.. follower Muna 3 orang je :( hehe.. takpe2.. baru lagi kan?


Kenapa nak Salwa review blog Muna?
  1. Nak Salwa follow Muna juga! hehe..
  2. Nak orang yang blogwalking ke blog Muna follow Muna.
  3. Nak tambah follower.


Kenapa semua berkaitan dengan follower? Yela.. Muna agak sedih dengan perangai2 blogger sekarang ni. Ada sesetengah tu.. mentang2 dia femes amos, dia singgah blog Muna.. tapi tak follow pun! Bukan susah pun nak follow orang! Ha.. tengok.. Muna nak marah dah. Ada seorang blogger femes yang Muna pernah jadikan idola satu ketika dulu.. (nak jadi femes blogger macam dia dulu) dia pernah kata pada Muna : " Kita nak orang follow blog kita, tapi entry kita entah apa2!..". Erm.. serius rasa down time tU! Hopefully Cik Salwa ni tak macam tu la.. Blogger otai kena lah tolong promote2 blogger newbie cam Muna ni. Ni tak, dah la tak nak add kita.. dikatanya blog kita macam2! Amboi2.. hee.. Ok lah! Cukup takat tu saja. Kesian Cik Salwa nak baca entry Muna yang melalut2 ni. Maaf ya Cik Salwa. Muna join ya segmen ni? :) Ok, nak join? klik SINI
Ranking: 5

{ 6 comments... read them below or add one }

  1. hi follow u hit me back yuk dari segmen yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai..
      Nanti Muna terjah blog awak ya? :)
      Terima kasih sudi melawat blog Muna

      Delete
  2. hi muna....wah br beberapa hari xbuka blog muna follower dah cecah 30 ++ tahniah yunk....hebatla kamu,,,akk sokong kamu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takda la hebat..luck je kut sebab join segmen abg Ben :)

      Delete
  3. dah review . tengok sini : iniciteaxoe.blogspot.com/2012/01/review-blog-18-blog-celoteh-muna.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankz. Muna dah baca. Nanti Muna review blog Salwa pula ok?

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO