Program Makan & Share Rewards!

Assalammualaikum..
Tak tahu mana nak makan malam ni? hee.. Jom singgah Openrice.com dan cari 12,000 restoran! #MakanNShare
Salah satu hobi orang Malaysia adalah M.A.K.A.N! Tak percaya ke? Okey, tak semua la.. hee.. Lepas makan mesti nak share dekat facebook kat mana nak cari makanan yang sedap2. Tak pun, tweet kat Twitter.. takkan tweet kat blogspot.com kan? :p

Dekat OpenRice.com, korang boleh share kat mana korang makan, review sekali! Para pencinta makanan (food lovers) akan berkumpul dan akan tinggalkan mark dekat OpenRice.com. Dengan adanya program Makan & Share Rewards, review makanan yang paling bagus akan diberi ganjaran. Ha.. dah lah kita tolong orang cari tempat makan, kita tolong promote kedai, dapat pahala, dapat ganjaran lagi tu! Korang tak nak join ke? Ohsem ni! Mesti korang tak sabar nak review kan? Review sekarang di SINI.

p/s: Malam ni nak keluar makan seafood dekat Restoran Selera Kampung. The best restaurant dekat Bintulu. Korang makan apa? hee.. :) Salam
Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

  1. wah...ohsem Muna buat review.(^_^)

    ReplyDelete
  2. Hahaha.. alang2 dah kata ohsem, apa kata akak tolong tekan tulisan warna pink 2 :) boleh tak?klik je pun..tak susah :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO