Free facebook internet plan!

Assalammualaikum..
Malam ni Muna nak promote Hotlink!.. hee.. Pernah tak korang terfikir : "Kenapa aku kena guna Hotlink?". Pernah tak? Kalau tak pernah, teruskan membaca entry ni ok? Kalau pernah, Muna nak bagitahu lah ni! hee..

Hotlink tengah buat promosi, FREE unlimited facebook bila korang aktikan pek Hotlink korang! Selepas activation, secara automatik korang menerima Facebook yang tak ada limit tu dan 25MB Mobile Internet yang valid selama 5 hari je.. sekali dengan voice & SMS pelan tau! Boleh lah korang nak main poke2 ke, check status korang dan kawan2 dan yang paling penting sekali, korang kekal keep in touch dgn kawan2 Facebook korang! No worries ok?

Untuk maklumat lanjut boleh la tanya di SINI. Alang2 dah promote Hotlink, tolong lah Muna beli laptop baru. Klik SINI

Ranking: 5

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO