Apa kaitan tanda $$ dengan blog anda?

Assalammualaikum..
Petang ni Muna nak join segmen Santau (uupppss...) Santai Ben Ashaari. Ben suruh korang jelaskan apa kaitan tanda $$ dengan blog korang. Mesti logik dan tak boleh lebih 100 perkataan ya?

APA KAITAN TANDA $$ DENGAN BLOG CELOTEH MUNA?
  1. Ada kaitan sebab, Muna suka sangat blogging. Jadi, tanda $$ (W.A.N.G a.k.a D.U.I.T) buat Muna membara2 promote link Churp Churp dekat blog :) hee~
  2. Next, Muna nak kumpul duit beli laptop baru. Nak sambung belajar ni :) Jadi, sila2 lah klik iklan Nuffnang kat tepi tu ya?
  3. Kaitan last adalah traffic blog. Kalau traffic blog tinggi, $$ pun banyak la.. bukan dua je, jadi $$$$$$$$.. haha..

Ok, kalau korang nak join.. korang boleh klik LINK ni. $$ sangat2 penting dalam dunia sekarang. Tapi jangan gila duit sgt! Bahaya.. Orang beriman pun kalau dah gila duit, takde guna.. campak kopiah dia. Kenapa? Sebab duit ni sebahagian harta dunia :)
Tengok Pak Syeikh ni.. bersusun duit dia! Kopiah mana?
p/s : Tak ada kena mengena dgn hidup & mati ok?

Ranking: 5

{ 2 comments... read them below or add one }

  1. doakan muna dapat beli laptop baruuu wink wink wink

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thankz mea_natt :) hehe.. takkan doa je? Usaha kena ada. Tolong2 lah tekan iklan Nuffnang dan Churp2 tu.. bukan kena bayar pun.. Tolong Muna je.. :) hee

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO