Freebies header comel

Assalammualaikum..
Muna ni rajin bookmark gambar2 comel.. hee.. Pagi ni Muna nak bagi freebies header2 yang comel2 dari blogskin. Dah la comel, simple je! Suka3.. :) hee.. Kalau tuan empunya marah, Muna minta maaf sangat2. Sila lah tinggalkan komen dan bagitahu mana satu header nya. Nanti Muna remove la dari entri ni. Sekian, salam.








































Ranking: 5

{ 21 comments... read them below or add one }

  1. macam copy kat blogskin jew nie?? sebab ada 2 dari nya hand made by saya di blogskin??

    ReplyDelete
  2. cantik2 dan comel2 header ni..:)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. saya ambil satu? Thanks! :)

    ReplyDelete
  5. thank ....saye ambik header yang little sweet candy tue.....trimass..comey..=,='...

    ReplyDelete
  6. saya ambik satu . comel laa :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Blog Celoteh Muna | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO